dilluns, 25 de gener del 2016

"La recerca del golejador, més activa que mai". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

La recerca del golejador, més activa que mai

Falta pólvora. El Llagostera continua rastrejant el mercat d'hivern per trobar un davanter centre que augmenti el potencial ofensiu de l'equip

Jorge i Juanjo, ahir batallant amb un rival de l'Osasuna Foto: D.N.
El Llagostera va tornar a evidenciar ahir a El Sadar que té un problema amb el gol, tant al darrere com, sobretot, al davant. I és que el conjunt blaugrana acumula un pobre bagatge de només dos gols marcats en les últimes set jornades de lliga (ara enllaça tres duels sense veure porteria), dues dianes que, a més, no van servir per sumar cap punt (2-1 a Oviedo i Almeria). És per això que la direcció esportiva llagosterenca, encapçalada per Oriol Alsina, té clar que l'equip necessita fitxar un golejador de garanties que millori el rendiment ofensiu de l'equip. Així ho va afirmar ahir el mateix Alsina, que després de la marxa d'Eloy Gila al Sabadell (2a B) té una fitxa professional lliure que vol utilitzar per portar un davanter centre que tanqui la plantilla. “Sempre ens l'hem plantejat, l'opció de portar un atacant, però no volem qualsevol jugador, en volem un que marqui les diferencies. Estem buscant, però no oblidem que som el Llagostera i que, quan es tracta d'aquest perfil de jugador, sempre som els últims, ja que normalment volen anar a altres equips”, va afirmar l'entrenador del Llagostera.
Alsina, tot i no descartar que el fitxatge arribi procedent de l'estranger, va recordar les dues últimes experiències viscudes amb els brasilers Giva i Mosquito, que ja han deixat l'equip: “Els últims jugadors de fora ja es va veure el rendiment que ens van donar, i ha estat un handicap important. Encara queden uns dies perquè es tanqui el mercat, però intentarem que arribi el punta.” El tècnic també es va mostrar esperançat amb el fet que els davanters del seu equip facin un pas endavant a partir d'ara: “Confio que recuperin el nivell. No oblidem que molts han tingut problemes físics, sobretot Chumbi, però també han d'estar més encertats.”
Els màxims golejadors del Llagostera són, amb tres gols, Pitu, Juanto (ja no és a l'equip), Juanjo, Querol i Imaz.

LES REACCIONS

No volem portar qualsevol jugador, en volem un que marqui les diferencies. Encara queden dies i esperem que arribi

CADA VEGADA PITJOR

El Llagostera s'ha quedat sense veure porteria en els últims tres partits de lliga

NEGATS

També estic esperançat que els nostres davanters recuperin el seu nivell
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
2
gols
en els últims set partits ha marcat el Llagostera, que no han servir per sumar cap punt.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui