dissabte, 9 de gener del 2016

"Les noves armes, a punt". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Les noves armes, a punt

Tébar i Quesada. Els dos futbolistes han estat donats d'alta aquesta setmana i Alsina valora fer-los debutar aquest diumenge a casa

Alsina donant instruccions en un partit d'aquest curs Foto: E.M.
1
El Llagostera afronta l'importantíssim duel contra el Leganés amb la possibilitat de sorprendre el rival introduint nous futbolistes. I és que des de dilluns passat –moment en què es va obrir el mercat de fitxatges–, el club de la Costa Brava ja pot comptar amb Marcos Tébar i Nando Quesada. La peculiaritat de la situació dels dos jugadors, a més, fa que puguin ser utilitzats de manera immediata: Quesada fa tres mesos que entrena amb els seus companys, mentre que Tébar ha estat en dinàmica de grup al Brentford fins fa ben poques setmanes: “Ja són jugadors de ple dret de la primera plantilla, i estan a la disposició de l'equip com qualsevol altre. Fins i tot podrien debutar aquesta setmana, ja que tenen un bon to físic però els falta ritme de competició. Això no s'aconsegueix si no els fas jugar”, va remarcar Alsina, que també va apuntar que el plantejament del partit pot influir molt en l'entrada de Tébar i Quesada. Segons el que va comentar, la voluntat dels llagosterencs serà guanyar la lluita al mig del camp tenint la pilota, una tasca que les dues últimes incorporacions del Llagostera poden ajudar a fer molt bé.
El mercat, aturat
Alsina va remarcar que no s'esperen incorporacions imminents: “Tot anirà en funció de les baixes que tinguem. No busquen una posició específica, sinó augmentar el nivell de l'equip. És molt possible que arribi més gent però no tenim pressa, ja que amb el que s'ha incorporat estem satisfets”.
Oriol Alsina no podrà comptar aquesta setmana amb els lesionats Ruymán, Emilio, Eloy Gila i Chus. Aquest mes de gener, el Llagostera espera buidar la infermeria.

EL PROTAGONISTA

Tébar i Quesada són jugadors de ple dret de la primera plantilla i fins i tot podrien ser titulars. Veurem què és el que ens interessa
Estan en un bon nivell físic. Els falta ritme de competició, però això només s'agafa jugant
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Dissabte, 9 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui