dissabte, 9 de gener del 2016

"Un bloc d'allò més rocós". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Un bloc d'allò més rocós

El rival. El Llagostera, amb problemes de cara a porteria en els últims partits, tindrà el repte de tombar l'equip menys golejat de la competició, un Leganés que tan sols ha encaixat 17 gols

Serantes ha aconseguit ser el porter menys golejat de la lliga amb l'ajuda dels seus companys Foto: LOF.
1
A diferència del curs passat, el proper rival del Llagostera, el Leganés, ha completat una primera part de la temporada notable, i una de les claus del bon rendiment ha sigut la força del bloc. I és que a diferència dels equips que ocupen la primera meitat de la classificació –el Leganés és vuitè–, el club del sud de Madrid no té un nom mediàtic en la plantilla o una individualitat que sobresurti per sobre la resta: “És un grup molt fort, molt homogeni, on quan surt un jugador i n'entra un altre ni es nota. Per mi és un dels equips més ben treballats de la categoria, amb un entrenador que sap molt bé què vol dels seus homes i els fa funcionar a la perfecció”, va remarcar Alsina, que s'enfrontarà a Asier Garitano per sisena vegada al llarg de la seva carrera. Fins ara, el balanç és favorable al tècnic basc, que ha estat capaç de guanyar el Llagostera 4 vegades (dos cops amb l'Alcoià, un amb l'Orihuela i encara un altre amb el Leganés) per només un empat i una derrota contra els de la Costa Brava.
Fortalesa assegurada
El bon rendiment del Llagostera a casa es posarà a prova contra l'equip a qui costa més fer gols de tota la competició. El Leganés és el conjunt menys golejat de la segona divisió A, havent rebut només 17 gols després de 19 jornades: “El seu estil fa que el rival els arribi molt poc i, per tant, encaixen pocs gols”, va explicar Alsina. I és que el Leganés també és l'equip que menys partits ha perdut aquesta temporada, amb només tres derrotes fins ara. Per contra, s'ha convertit en el rei de l'empat: “Ells han sabut fer una cosa que a nosaltres ens està costant molts punts. Si veuen un partit que no poden guanyar, asseguren la defensa i com a mínim empaten i sumen un punt”, analitza l'entrenador llagosterenc, conscient que l'excés d'ambició o de voler jugar ofensiu l'ha portat a diverses derrotes, sobretot fora de casa, com va ser el cas de Lugo o Albacete.
La fortalesa del Leganés encara agafa més força observant altres estadístiques que han aconseguit els d'Asier Garitano aquest curs: l'equip pepinero no ha perdut cap partit per més d'un gol de diferència, i en cinc dels 10 empats que ha sumat, el resultat ha estat d'empat a zero. Així doncs, el gol serà un bé d'allò més preuat aquesta setmana al Palamós-Costa Brava.

LA XIFRA

3
derrotes
suma el Leganés aquest curs. Han estat contra l'Almeria, la Ponferradina i l'Osasuna

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui