dimarts, 12 de gener del 2016

"Chumbi i Pitu, amb problemes". Article de @educiu a @lesportiucat

Chumbi i Pitu, amb problemes

Malefici. El davanter té un cop i el migcampista, que també va veure la cinquena targeta groga, es va haver de retirar en el descans contra el Leganés per una punxada al bessó. Les proves mèdiques determinaran l'abast de les lesions

Pitu no podrà jugar el dissabte a Saragossa Foto: L.V.A.
1
El Llagostera està vivint un autèntic malson aquesta temporada amb les lesions. El conjunt blaugrana encara no ha pogut disposar de tota la plantilla completa en cap jornada, i l'últim partit contra el Leganés va deixar dues víctimes més. Per una banda, Pitu Comadevall va haver de ser substituït en la mitja part per culpa d'una punxada al bessó. El saltenc se sotmetrà avui a una ressonància que determinarà si hi ha trencament o no, però el que és segur és que Pitu no podrà jugar dissabte que ve al camp del Saragossa, ja que va veure la cinquena targeta groga del curs en la primera part i haurà de complir cicle de sanció.
També va acabar tocat el davanter Chumbi, que té un cop i també està a l'espera dels resultats de les proves mèdiques per saber si s'haurà d'aturar o no. L'atacant, que encara no ha marcat cap gol, ja s'ha perdut moltes jornades per diverses lesions des que s'ha iniciat el curs.
Emilio, molt just
A més de Pitu i Chumbi, el Llagostera té més jugadors amb problemes físics. Ruymán (surt d'una lesió de lligaments encreuats) i Chus Herrero (encara no està al 100% després d'haver estat operat del peu a finals del desembre passat) no estan encara a punt, com tampoc ho està Emilio, que ja s'ha perdut vuit jornades i encara té molèsties.
Darrera actualització ( Dimarts, 12 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui