dimarts, 12 de gener del 2016

La tranquil·litat, cada vegada més lluny

Necessitats. El Llagostera té la zona de permanència a quatre punts, la distància més gran des que competeix a segona A. Els blaugrana han estat en zona de descens en 17 de les 20 jornades disputades

.
1
El Llagostera va encaixar diumenge una dolorosa i inesperada derrota contra el Leganés a Palamós (0-1), una desfeta que agreuja el mal moment dels llagosterencs, que només han sumat un punt dels últims quinze. El conjunt blaugrana continua com a penúltim classificat amb disset punts, ara a quatre de la zona de permanència, quan només queda una jornada perquè acabi la primera volta del campionat. Aquests quatre punts respecte de la salvació és la distància més gran des que el Llagostera competeix a segona A, com també va passar en la dotzena jornada de la temporada actual. La situació comença a ser preocupant, i és que l'equip, el pitjor de la categoria a domicili (un sol punt en deu desplaçaments), ara també falla a casa.
El curs passat, el Llagostera també va començar amb una dinàmica negativa, però com a màxim va estar a tres punts de la permanència al llarg de les primeres vint jornades. En aquest punt del campionat, l'equip de la temporada passada també era penúltim, però aleshores tenia 19 punts i la salvació estava més a prop (a un punt) que no pas ara (4). D'altra banda, el Llagostera 2015/16 ha estat en descens en disset de les primeres vint jornades, mentre que el del curs passat hi havia transitat en tretze, amb un canvi de tècnic pel mig (Santi Castillejo va ser destituït després de nou partits).
El mirall del curs passat
El conjunt dirigit per Oriol Alsina vol reaccionar i, per això, s'emmiralla en la trajectòria que va tenir l'equip en la segona volta de lliga el curs passat. I és que aleshores, el Llagostera va abandonar el descens en la jornada 24 i ja no hi va tornar en tota la temporada, fins i tot quedant-se a les portes de jugar el play-off d'ascens gràcies a una segona meitat espectacular.
Tot i així, sembla impossible que els blaugrana puguin repetir aquells resultats estratosfèrics. Per començar, el Llagostera té ara quatre enfrontaments d'altura, tres dels quals a domicili. Els d'Alsina visitaran consecutivament el Saragossa (dissabte, a les 18 h) i l'Osasuna (diumenge 24, a les 17 h), abans de rebre el Lugo (dissabte 30, a les 18 h) i de jugar al camp del líder, l'Alavés (diumenge 7 de febrer, a les 17 h). Així doncs, molt haurà de millorar el Llagostera en els partits següents si no vol quedar despenjat a la cua de la classificació. Un dels aspectes que ha de canviar és la mitjana realitzadora, i és que l'equip només ha marcat dos gols en els últims cinc partits.

UN GRAN PROBLEMA

2
gols
en els últims 5 partits ha marcat el Llagostera. En total n'ha fet 19.

MASSA POCS

1
punt
dels últims 15 ha sumat el Llagostera, penúltim quan falta un partit per acabar la 1a volta.
En la jornada 12 d'aquest curs, el Llagostera també va estar a quatre punts de la salvació

Giva ni s'entrena amb l'equip

El Llagostera va fer ahir un entrenament de recuperació a Palafrugell. En la sessió no hi va participar Giva, ja que el club li ha donat
vacances fins que no es desencalli la seva sortida. La intenció és arribar a un acord per rescindir el contracte, un moviment que deixaria content el club (alliberaria una fitxa per poder fitxar) i el jugador, que també veuria amb bons ulls un canvi d'aires. El Llagostera tindrà avui dia de descans i demà tornarà a l'activitat.
Darrera actualització ( Dimarts, 12 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui