dimarts, 22 de desembre del 2015

Un trajecte ben conegut

Un trajecte ben conegut

Terrazas dirigint un partit del Mirandés Foto: J.RIBOT/ICONNA.
1
L'expedició del Mirandés visitarà aquest diumenge Palamós per jugar el duel de la divuitena jornada de lliga contra el Llagostera. L'equip de Miranda de Ebro parteix amb cert avantatge respecte al seu rival, i és que el seu tècnic, Carlos Terrazas, segur que és l'entrenador de la categoria que més vegades ha vist jugar els de la Costa Brava aquest curs. Terrazas té una mania, que és veure jugar en directe el pròxim rival al qual s'hauran d'enfrontar. En aquest primer tram de la competició s'ha produït la coincidència que el Llagostera sempre jugava contra l'equip que la setmana següent jugava contra el Mirandés. Aquest fet ha provocat que gairebé en tots els partits que els llagosterencs han jugat a casa a les graderies hi hagués Carlos Terrazas. “Segur que és el tècnic que més ens ha vist jugar en directe. Hi ha molts mitjans per seguir el que fan la resta de competidors, però ell ho vol veure en directe, i això és d'admirar”, va remarcar l'entrenador Oriol Alsina, conscient que sorprendre un tècnic que els té tan estudiats serà molt complicat.
Terrazas ja ha explicat algunes vegades que el trajecte fins a Palamós el fa en cotxe, un fet que afegeix encara més mèrit a la tasca que fa. “L'admiro molt perquè és un gran treballador. Condueix moltes hores i fins i tot de nit per poder fer la seva feina de la millor manera possible”, va destacar Alsina.
El calendari dels darrers dos cursos ha provocat que Terrazas s'hagi hagut de desplaçar sovint a terres gironines. La temporada passada era el Girona qui deixava el rival al Mirandés i Carlos Terrazas era sovint a Montilivi.
Tasques centralitzades
Més enllà de la peculiaritat de voler veure els rivals en directe, Terrazas també és tècnic i mànager general del Mirandés. Això vol dir que tota la responsabilitat esportiva passa per les seves mans, des de les tàctiques fins a la planificació de fitxatges, un fet ben poc habitual en el futbol de l'Estat espanyol.

LA VALORACIÓ

Segur que és el tècnic que més ens ha vist jugar en directe. Ve molt a Palamós i això fa que ens tingui ben estudiats
L'admiro perquè és un treballador nat. Sap treure molt de rendiment a la seva plantilla
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Diumenge, 20 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui