dimarts, 22 de desembre del 2015

"Mosquito, viatge sense retorn". Article de @lesportiucat

Mosquito, viatge sense retorn

Moviments. El brasiler, pràcticament sense participació, deixarà la fitxa lliure per poder inscriure Tébar. El Llagostera espera més reforços en el mercat d'hivern, fet que provocaria més sortides del club


Mosquito, celebrant l'únic gol que ha marcat amb el Llagostera, contra l'Albacete en la copa Foto: QUIM PUIG.
1
La plantilla del Llagostera se'n va anar de vacances diumenge, just després del partit a casa contra el Mirandés, amb un empat (0-0) que deixa els llagosterencs en posicions de descens i a dos punts de la permanència passades les primeres divuit jornades de lliga. L'equip no tornarà a l'activitat fins dilluns, 28 de desembre, dia que també servirà per presentar oficialment l'últim fitxatge, Marcos Tébar, que ahir va passar el reconeixement mèdic i va fitxar fins a final de temporada.
Pi, Mosquito i algun més
El Llagostera ja fa temps que treballa per reforçar l'equip en el mercat d'hivern i, de fet, diumenge ja va debutar José Carlos, a qui es va activar la fitxa federativa –era a l'atur–, en detriment d'Enric Pi. El defensa granollerí, inèdit en la lliga aquest curs, està negociant la rescissió amb el club llagosterenc, amb el qual ha jugat les últimes cinc temporades. La baixa de Pi és deguda al fet que el Llagostera té les 25 fitxes professionals ocupades –Ratti la té del filial–, cosa que obligarà el conjunt de la Costa Brava a donar més baixes. Una serà la del davanter Mosquito, que farà lloc a Tébar en l'equip. El brasiler, fins ara cedit pel Vasco da Gama, tornarà al seu país d'origen després de tenir un pas gairebé efímer pel Llagostera, en què ha jugat només 114 minuts en la lliga (tres partits) i 165 en la copa (tres duels), competició en què va marcar el seu únic gol contra l'Albacete.
A més de José Carlos i Tébar, el Llagostera també tindrà, segur, una novetat més en el primer equip, i és que Nando Quesada ja podrà ajudar l'equip d'Oriol Alsina a partir del gener. En el cas del migcampista el club blaugrana no haurà de donar de baixa cap jugador, ja que Quesada tindrà fitxa del filial, amb el qual ha competit fins ara a segona catalana (l'equip va líder).
Oberts al mercat
El Llagostera vol continuar reforçant la plantilla i per això està rastrejant el mercat a la recerca de més incorporacions. Els nous objectius semblen clars, amb l'extrem Edu Oriol –sense equip després de desvincular-se a l'estiu del Rapid de Bucarest romanès– i el lateral esquerre Saúl García –sense participació en el Deportivo– com a principals candidats. En cap dels dos casos l'acord es preveu ni fàcil ni ràpid, ja que ara mateix les distàncies econòmiques encara són importants i els jugadors tenen altres propostes. Tot i això, el Llagostera continua insistint, sense descartar cap altra opció que pugui sorgir abans del tancament del mercat.

NI RÀPID NI FÀCIL

El Llagostera vol Edu Oriol (banda) i Saúl García (lateral esquerre), però haurà d'esperar per tots dos

VAN PER FEINA

Enric Pi, a punt de rescindir, va deixar la fitxa lliure a José Carlos, que ja va debutar diumenge contra el Mirandés
Mosquito, cedit pel Vasco da Gama, ha jugat més en la copa (165 minuts) que en la lliga (114)

L'ÚLTIM A ARRIBAR

Marcos Tébar va passar ahir el reconeixement mèdic i serà presentat dilluns, dia 28

UN MÉS

Nando Quesada també estarà a disposició del primer equip, en aquest cas amb fitxa del filial

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui