divendres, 11 de desembre del 2015

"Les lesions no donen treva". Article de @lesportiucat

Les lesions no donen treva

Eloy Gila i Juanjo. En la sessió d'ahir, Eloy Gila es va ressentir dels problemes al taló, mentre que Juanjo es va lesionar al bessó. Les baixes deixen la plantilla llagosterenca amb els efectius justos per a Còrdova

Juanjo es perdrà el segon partit consecutiu. A Oviedo no va jugar per sanció Foto: JOAN SABATER.
1
Les lesions continuen passant factura al Llagostera i aquesta setmana, quan semblava que la infermeria només estaria ocupada per Ruymán i Emilio, s'hi han afegit dos efectius més: Juanjo i Eloy Gila. El tècnic, Oriol Alsina, va lamentar la mala sort que la plantilla té en aquest aspecte i va confirmar que a Còrdova segur que no hi haurà ni Juanjo –amb un cop al bessó– ni Eloy Gila, que ha recaigut dels problemes al taló.
Aquestes dues lesions s'afegeixen a les ja sabudes d'Emilio i Ruymán, i arriben en una setmana en què tampoc no es podrà disposar de Querol, que està sancionat, ni de Samu, que per la condició de cedit del club cordovès no podrà jugar per una qüestió contractual. Així doncs, i en espera de l'evolució de Giva –es va lesionar a l'adductor fa una setmana i avui es decidirà si està a punt per tornar–, el Llagostera viatjarà a l'Arcángel amb una convocatòria sense gaire marge de maniobra ja que Alsina haurà d'escollir setze noms de jugadors de camp entre disset opcions.
El fons d'armari
Davant d'aquesta situació que arrossega l'equip des de principi de temporada, Oriol Alsina va agrair el fet de disposar d'una plantilla tan llarga. “A l'estiu teníem dubtes de si seria bo tenir tants efectius, però la realitat és que això ens ha salvat perquè si no no sé com hauríem fet les convocatòries”, va explicar el tècnic, que també va remarcar el fet de poder fer rotacions: “No només tenim una plantilla amb fons d'armari, sinó que l'hem utilitzat. Molts jugadors han superat els 500 minuts en la lliga i això fa que tots estiguin preparats per competir.”
En el cas del rival, els de José Luis Oltra tindran les baixes segures de Cisma i Rodas, i la principal novetat serà la tornada d'un home important per a l'equip com és el defensa Marius Stankevicius.
Darrera actualització ( Divendres, 11 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui