diumenge, 29 de novembre del 2015

"Pitu i Juanjo donen una victòria convincent al Llagostera". Article de @diaridegirona

Pitu i Juanjo donen una victòria convincent al Llagostera

El migcampista obre el marcador amb un golàs de falta i el davanter sentencia a l'inici de la segona part a Palamós

28.11.2015 | 21:11 El Llagostera ha agafat aire aquesta tarda amb una bona victòria sobre l'Osca al Nou Estadi Palamós Costa Brava davant 1.100 espectadors. L'equip d'Oriol Alsina, d'aquesta manera, segueix fent-se fort a casa (quatre triomfs en els últims cinc duels com a local) i la gran assignatura pendent és en les sortides, on només ha sumat un punt.
Després d'un inici de partit força igualat, segurament amb ocasions més clares pels visitants, que han perdonat el 0-1, un golàs de falta de Pitu als 27 minuts ha encarrilat el triomf dels blaugranes. Amb el marcador a favor el Llagostera s'ha sentit molt còmode i ha passat a controlar el partit sense gaires angoixes.
Juanjo, a l'inici de la segona part, ha fet la sentència. El partit, però, podria haver canviat de decoració si Luis Fernández no hagués fallat un penal per l'Osca que l'àrbitre Eiriz Mata (el de l'ascens del Llagostera contra el Nàstic) ha fet repetir dos cops. El primer xut havia acabat en gol, el segon l'ha aturat René i el tercer i definitiu ha sortit alt.
L'última mitja hora no ha tingut gaire més història. Els d'Alsina haurien pogut ampliar l'avantatge però finalment el marcador no s'ha mogut més. Ara el Llagostera ja se centra en preparar la visita del Deportivo, en els setzens de Copa, dimecres que ve al Nou Estadi (21.00).
- Fitxa tècnica:
2. Llagostera: René; Masó, Aimar, Chus Herrero, Samu; Pitu, Tito, Querol (Giva, min.61), Imaz; Juanjo (Eloi Gila, min.79); i Chumbi (Benja, min.69).
0. Osca: Whaley; O. Ramírez, Valentín, Fernández, Morillas; Iñigo Ros, Manuel (Fran Mérida, min.62), Machís, Camacho (Luis Fernández, min.53), Tyronne; i Mainz (Héctor Figueroa, min.77).
Gols: 1-0, min.27: Pitu. 2-0. min51: Juanjo.
Àrbitre: Ruben Eiriz Mata (comitè gallec). Ha amonestat els locals Masó, Juanjo, Querol i Chus, i els visitants Oscar Ramírez i Manuel. Ha expulsat per doble amonestació Machís.
Incidències: Partit corresponent a la quinzena jornada de la segona divisió, disputat al municipal de Palamós-Costa Brava davant 1.148 espectadors.