dilluns, 23 de novembre del 2015

“L'expulsió ha sigut decisiva en el resultat”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Sense valorar si l'expulsió d'Escassi era justa o no –“em falten imatges per poder-ho dir”, va explicar Alsina minuts després d'acabar el duel–, el tècnic llagosterenc sí que assumia que el fet de quedar-se amb un jugador menys tant d'hora havia estat clau: “Crec que abans d'aquesta jugada havíem sigut capaços de generar perill i teníem clar que acabaríem entrant en el partit. A qualsevol equip que li expulsin un jugador al cap de mitja hora de joc li costarà molt obtenir un bon resultat, i més si ja va a darrere en el marcador”, va remarcar el tècnic.
I és que l'equip de la Costa Brava ja perdia 1-0 quan Escassi va veure la targeta vermella: “El Nàstic ha merescut posar-se per davant, ja que en la jugada del gol ens han rematat fins a tres vegades. Tot i això, la reacció de l'equip ha sigut bona i hem tingut algunes arribades”, es lamentava Alsina.
Tot i el 2-0 rebut just a l'inici de la represa, el tècnic llagosterenc es quedava amb el treball dels seus homes: “Amb un home menys i el partit molt complicat, els meus jugadors han donat la cara. Alsina, que va sortir d'inici amb un doble pivot molt defensiu, va argumentar aquesta decisió: “Teníem baixes molt importants, com ara Emilio, Juanto i Chus, i poca gent per tenir la pilota. Volíem assegurar el mig del camp i la defensa, madurar el partit i a la segona part fer un pas endavant introduint jugadors perillosos com ara Pitu o Imaz. El guió no ha sortit bé”.
L'obsessió del zero
El Llagostera volia assegurar la rereguarda però no va sortir bé, i és que el tècnic dels blaugrana té clar que per començar a sumar lluny de Palamós, el zero a la porteria és innegociable: “A fora no hem tingut sort, i cal seguir treballant. Hem de recuperar les sensacions del curs passat i sobretot no encaixar gols. Per poc que ho féssim, sumaríem molts més punts.”

L'AMBIENT HOSTIL

“Esperava que la rebuda seria així. Per a mi ha sigut un partit de futbol i prou”
Darrera actualització ( Dilluns, 23 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui