dilluns, 16 de novembre del 2015

“Hem recuperat la millor versió”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina, ahir al Palamós-Costa Brava Foto: JOAN CASTRO/ICONNA.
1
Oriol Alsina es va mostrar molt satisfet per la victòria del seu equip. El tècnic llagosterenc va destacar la gran primera part del Llagostera i també va valorar el treball en els últims minuts de partit per assegurar el triomf quan el Numància, amb un home
menys, més empenyia. “En la primera part hem estat molt bé, generant força ocasions, fins i tot podríem haver marcat algun gol més. En la segona ens ha entrat una mica la por de guanyar, sobretot després que el Numància es quedés amb deu jugadors, però ho hem sabut gestionar bé i al final hem obtingut una victòria molt merescuda”, va explicar. Alsina no va amagar que s'havia patit molt per assegurar els tres punts: “Segurament no mereixíem patir tant, ja que, sobretot en la primera part, hem estat molt superiors, els jugadors han treballat molt i s'hi han deixat la vida. M'hauria agradat deixar la porteria a zero, però prefereixo guanyar. Hem recuperat la nostra millor versió a casa i amb la victòria hem retallat punts respecte a la zona de permanència.”
Jugadors recuperats
Oriol Alsina també va valorar molt positivament el pas endavant fet per alguns jugadors de la plantilla, com ara Ríos, Samu, Querol o Chumbi, que ahir va tornar a la titularitat després de nou partits –entremig va tenir dues lesions–. “Hem recuperat la millor versió de jugadors molt importants per a nosaltres. Ríos ha estat bé al carril esquerre, Samu en defensa, Querol ha marcat i ha treballat molt, i també hem tornat a veure el millor Chumbi, un guerrer que ofereix una lluita incansable i que es complementa molt bé amb en Juanjo. També s'ha notat Escassi, que ens dóna qualitat i una dosi d'agressivitat molt important al mig del camp.”
Finalment el tècnic va lamentar que l'àrbitre no hagués assenyalat algun penal i alguna expulsió més al Numància, i també va fer referència al partit contra el Nàstic: “Serà un partit més en el qual no haurem de viatjar gaire lluny. Intentarem millorar la nostra assignatura pendent, els partits a fora.”

BONA NOTÍCIA

“Hem recuperat la millor versió de jugadors molt importants, com Ríos, Samu, Querol i Chumbi

LA PRIMERA PART

“Hem estat molt bé, generant força ocasions. Podríem haver marcat algun gol més”

LA REPRESA

“Ens ha entrat la por de guanyar quan ells estaven amb un home menys, però ho hem gestionat bé”
Darrera actualització ( Dilluns, 16 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui