dilluns, 16 de novembre del 2015

Chus Herrero es lesiona i no acaba el partit

Article de @lesportiucat

Llagostera. El central va ser substituït en el minut 73 de partit després de notar una punxada al gluti. És la segona lesió de Chus aquest curs

Chus Herrero va enllaçar la tercera titularitat Foto: LLUÍS SERRAT.
1
El Llagostera no està tenint sort amb les lesions aquesta temporada. Ahir va caure Chus Herrero, que va haver de ser substituït en el minut 73 per Jorge García després de notar una punxada al gluti. El central aragonès va abandonar l'estadi de Palamós força esperançat amb la seva lesió, però seran les proves mèdiques les que determinaran l'abast total del problema.
Chus Herrero està tenint un inici de lliga força complicat a causa dels problemes físics. I és que el defensa, que ahir va enllaçar la tercera titularitat, ja s'havia lesionat anteriorment aquest curs, concretament en la segona jornada al camp del Lugo (1-0), quan es va fer un edema muscular a la cuixa que el va apartar dels terrenys de joc diverses jornades.
A més de Chus i Ruymán –no se l'espera fins al desembre o el gener–, els altres jugadors del Llagostera amb problemes físics són Juanto, Imaz i Emilio. “No estem tenint sort amb les lesions, però ho tirarem endavant”, va explicar el tècnic Oriol Alsina després del partit.
Això no s'atura
La plantilla llagosterenca farà avui un entrenament de recuperació per als jugadors que van ser titulars, mentre que demà hi haurà festa. Així doncs, el Llagostera tornarà a l'activitat dimecres, quan començarà a preparar el pròxim partit de lliga al camp del Nàstic de Tarragona (diumenge a les cinc de la tarda).

ELS ALTRES

A més de Ruymán, arrosseguen molèsties Juanto, Imaz i Emilio Sánchez

CONTRATEMPS

Chus va enllaçar la tercera titularitat després de superar la primera lesió
Darrera actualització ( Dilluns, 16 de novembre del 2015 00:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui