diumenge, 22 de novembre del 2015

“Hem de ser competitius els noranta minuts”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina Foto: M. LLADÓ.
1
A Oriol Alsina no li preocupa l'ambient en contra que ben segur es trobarà a Tarragona, sinó el fet de no haver guanyat a fora. Sobre el clima hostil, el tècnic llagosterenc ho té clar: “Quan jugues a fora amb un camp ple es viu un ambient de futbol espectacular. L'any passat ja vam jugar en estadis com el del Betis i el del Tenerife i hi vam aconseguir bons resultats.”
Sobre el dèficit de punts a domicili, Alsina també hi veu la solució: “Hem de ser competitius els noranta minuts. A fora s'ha vist un Llagostera a estones, però hem de ser més regulars. També hem de millorar la intensitat en defensa, ja que en atac sempre generem ocasions.”
El tècnic llagosterenc també va valorar el potencial del seu rival, un Nàstic que, com l'equip gironí, manté el tècnic i un bon grapat de jugadors de l'etapa de 2a B: “Han variat coses perquè hem canviat futbolistes però és cert que la filosofia la mantenim.” Entrant més en l'anàlisi del joc dels grana, Alsina en destaca el bloc i la polivalència: “Són molt intensos en el seu joc i poden oferir moltes versions. Tenen jugadors de molta qualitat tècnica com Emana i Tejera i, al davant, gent amb molta mobilitat com Marcos i Palanca. Han fet un bon inici i ningú els ha regalat res.”

POLIVALÈNCIA

“Poden oferir moltes versions. Tenen qualitat al mig i mobilitat al davant”
Darrera actualització ( Diumenge, 22 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui