diumenge, 22 de novembre del 2015

Per la Via Augusta

Article de @lesportiucat

El Llagostera visita el Nàstic a Tarragona, on ben segur trobarà un ambient hostil, després d'haver-los pres l'ascens a 2a divisió A fa dos cursos

L'equip de la Costa Brava buscarà el primer triomf a fora del curs

Pitu, Chumbi i Escassi celebren un dels dos gols que va marcar l'equip a Palamós Foto: ICONNA.
1
La Via Augusta era el traçat que unia els Pirineus amb la ciutat de Cadis passant, entre altres llocs, per Caldes de Malavella –a escassos deu quilòmetres de Llagostera– i Tarragona. Aquest mateix recorregut serà el que haurà de fer l'expedició llagosterenca per presentar-se aquesta tarda al Nou Estadi de Tarragona i intentar aconseguir el botí dels primers tres punts a domicili. Més enllà de la rivalitat sempre existent entre els equips catalans d'una categoria com la 2a divisió A, el duel arriba marcat pel record de l'eliminatòria d'ascens que va enfrontar els tarragonins i els llagosterencs fa un any i mig, i que va acabar amb els blaugrana a la 2a divisió A. Des de Llagostera s'insisteix que cal passar pàgina i que el més important és aconseguir els tres primers punts del curs, un objectiu que aquesta temporada s'està resistint més que mai: “És un partit molt important per a nosaltres, però pel fet que necessitem començar a sumar de tres en tres a domicili”, va remarcar l'entrenador llagosterenc, que té molt clar que la rebuda al Nou Estadi serà molt hostil. La plantilla llagosterenca accepta aquest fet, i fins i tot els motiva.
Arrencades oposades
El Llagostera visitarà Tarragona amb l'objectiu d'assolir la regularitat necessària per fer un bon paper en la lliga. Els jugadors d'Oriol Alsina volen posar fi a la dinàmica de competir a un nivell alt a Palamós però mostrar-se massa tous quan juguen a domicili. Aquesta doble cara en el rendiment els ha situat en la zona baixa de la classificació, una posició que podria començar a quedar enrere si se sumen els tres punts a Tarragona.
El Nàstic, de la seva banda, té molt clar que un triomf contra el Llagostera davant de la seva afició seria una manera de començar a tancar una ferida que es va obrir el juny del 2014. Els grana han mostrat la seva millor versió a casa i, amb cinc victòries en sis partits jugats, han confirmat una magnífica arrencada en la temporada del seu retorn a la segona divisió A. En les tres visites que el Llagostera hi va fer a 2a B, no va aconseguir sumar ni un sol punt.

MOTIVACIÓ MÀXIMA

El Llagostera sap que al davant tindrà un rival extramotivat i empès pel públic

UN SALT ENDAVANT

Més enllà del primer triomf a fora, els d'Alsina volen guanyar per sortir del descens

Un ambient de gala dins de l'esportivitat

El Llagostera es trobarà de ben segur la millor entrada de tota la temporada al Nou Estadi de Tarragona. L'afició grana fa temps que espera aquest partit i han respost de la millor manera que poden fer-ho els seguidors d'un equip: omplint les graderies del seu terreny de joc. Tot fa pensar que se superaran els 10.000 espectadors, que de ben segur animaran el seu equip i intentaran ser el jugador número 12, sempre des de l'esportivitat i la no-violència, tal com s'ha encarregat de recordar l'entitat tarragonina els últims dies. Entre tants aficionats grana, també n'hi haurà de llagosterencs. El club de la Costa Brava ha organitzat un autocar i s'espera que aproximadament una cinquantena de seguidors del Llagostera vegin el partit en directe. Tot i ser un grup reduït, també és d'esperar que l'afició blaugrana s'intenti fer notar, però sempre amb respecte i esportivitat.
Darrera actualització ( Diumenge, 22 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui