diumenge, 22 de novembre del 2015

Al·licients a dojo

Article de @lesportiucat

El Nàstic i el Llagostera s'enfronten amb la polèmica eliminatòria del 2014 ben present

Els gironins busquen el primer triomf a fora i els grana, mantenir la fortalesa a casa per tornar als llocs de fase d'ascens

La prèvia del Nàstic-Llagostera Foto: L'ESPORTIU.
1
Des que el juny del 2014 el Llagostera es va imposar al Nàstic en una tensa i polèmica eliminatòria d'ascens a segona A, a Tarragona no han pogut oblidar l'equip del Gironès. Un any i mig després, els dos conjunts s'enfronten avui amb el record d'aquells dies ben present, sobretot per les ganes dels grana de derrotar el Llagostera i tancar del tot una ferida que l'ascens a segona A del maig passat només va començar a cicatritzar. El Nàstic s'ha encarregat de recordar durant la setmana a la seva afició –mitjançant una campanya promocional primerament centrada en el concepte de venjança i més tard suavitzada amb un missatge més pacífic– la importància d'aconseguir la victòria aquesta tarda. Per als tarragonins, el partit ha de ser una catarsi col·lectiva per passar pàgina d'aquella eliminatòria –el Nàstic es queixa amargament del tracte rebut llavors a Llagostera– i, a més, una bona oportunitat per demostrar la fortalesa al seu estadi, on compensa els problemes per puntuar que té a fora, i tornar a les places de fase d'ascens a primera. El tècnic, Vicente Moreno, assegura que el seu equip s'ha mantingut al marge de les polèmiques i ha pogut preparar el partit de la manera més adient, i que l'afrontarà amb el punt de motivació just. El Nàstic no es refia gens ni mica d'una Llagostera que encara no ha guanyat lluny de Palamós i voldrà imposar la seva personalitat, portant la iniciativa des del primer minut.
“És un partit molt important per a nosaltres, però pel fet que necessitem començar a sumar de tres en tres a domicili”, afirma Oriol Alsina, entrenador del Llagostera, que té molt clar que la rebuda al Nou Estadi serà molt hostil. La plantilla llagosterenca accepta aquest fet, i fins i tot els motiva. Volen posar fi a la dinàmica de competir a un nivell alt a Palamós però mostrar-se massa tous quan juguen a domicili. Aquesta doble cara en el rendiment els ha situat en la zona baixa de la classificació, una posició que podria començar a quedar enrere si se sumen els tres punts avui a Tarragona. El Llagostera ha perdut els tres partits que ha disputat fins ara al camp del Nàstic.

SETMANA POLÈMICA

A Tarragona han suavitzat el missatge, però les ganes de revenja no han variat

LES CLAUS

El Nàstic voldrà portar la iniciativa i el Llagostera, ser més intens

Un ambient de gala dins de l'esportivitat

El duel entre el Nàstic i el Llagostera registrarà la millor entrada de tota la temporada al Nou Estadi de Tarragona. L'afició grana fa temps que espera aquest partit i han respost de la millor manera que poden fer-ho els seguidors d'un equip: omplint les graderies del seu terreny de joc. Tot fa pensar que se superaran els 10.000 espectadors, que de ben segur animaran el seu equip i intentaran ser el jugador número 12, sempre des de l'esportivitat i la no-violència, tal com s'ha encarregat de recordar l'entitat tarragonina els últims dies. Entre tants aficionats grana, també n'hi haurà de llagosterencs. El club de la Costa Brava ha organitzat un autocar i s'espera que aproximadament una cinquantena de seguidors del Llagostera vegin el partit en directe. Tot i ser un grup reduït, també és d'esperar que l'afició blaugrana s'intenti fer notar, però sempre amb respecte i esportivitat.
Darrera actualització ( Diumenge, 22 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui