dissabte, 17 d’octubre del 2015

Un idil·li amb Galícia

Article de @lesportiucat

L'ascens a segona B o el debut de l'actual cos tècnic en el futbol professional es van produir en terres gallegues

Aquesta eliminatòria representarà un capítol més

El Llagostera celebrant l'ascens a terres gallegues Foto: LA VOZ DE GALÍCIA.
1
A Galícia hi passen coses quan el Llagostera trepitja aquella terra. De fet, la població gallega de Cerceda va quedar per sempre lligada a la història del club llagosterenc des que el 29 de maig del 2011 l'entitat presidida per Isabel Tarragó hi va aconseguir l'ascens a segona divisió B. Una diana de Javi González en el minut 76 de joc feia realitat un somni que havia començat una setmana abans a casa amb una gran victòria per 2-0 en el partit d'anada.
Expliquen els que van ser a Cerceda que en la prèvia del duel, de visita a la Corunya, bromejaven sobre quan jugarien a Riazor. Doncs resulta que ja hi ha data: el 16 de desembre.
No només Cerceda serà un punt important en la trajectòria del Llagostera, ja que fa pràcticament un any –va ser el 26 d'octubre– l'alma mater de tot aquest projecte es va tornar a asseure a la banqueta acompanyat de Lluís Carrillo i Óscar Álvarez per així debutar en el futbol professional. L'escenari va ser l'Anxo Carro de Lugo, on Alsina va tenir l'esbojarrada idea de passar d'entrenar el Llagostera en camps del futbol regional a fer-ho en alguns dels grans escenaris del futbol estatal com són El Molinón (Sporting), el Benito Villamarín (Betis) o La Romareda (Saragossa).
Aquesta vegada tocarà visitar un terreny de joc que va viure un inici de segle daurat, amb nits esplendoroses en la Champions i amb una lliga (la de la temporada 1999/2000) guanyada pels Djalminha, Donato, Songo'o o Makaay. El Figueres es va acostar a la gesta a Riazor jugant unes semifinals de copa el gener del 2002 que es van escapar per ben poc. Ara, contra un Dépor que ja no és ni Super ni Euro, el Llagostera intentarà donar la sorpresa i accedir als quarts de final.
Les dades
100
aficionats
del Llagostera van ser a Cerceda per viure l'ascens a segona B.
1-1
va ser el resultat
del debut de l'actual cos tècnic a segona A al camp del Lugo.
Darrera actualització ( Dissabte, 17 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui