dilluns, 19 d’octubre del 2015

Nico Ratti debuta a segona A

Article de @lesportiucat

Oportunitat. Després del bon partit en la copa el jove porter va tenir continuïtat en la lliga i va jugar el seu primer partit en el futbol professional. “Estava preparat per quan arribés l'oportunitat; el treball ha valgut la pena”, assegura l'andorrà

Nico Ratti, ahir al Palamós-Costa Brava Foto: M.LL.
1
Amb 22 anys Nico Ratti va complir ahir el somni de tot futbolista, jugar en el futbol professional, una oportunitat que el jove porter va estar a punt de tastar al final del curs passat però una inoportuna lesió ho va impedir.
Ratti havia tingut una actuació destacada en el partit de copa contra el Saragossa (1-2), així que va convèncer els tècnics per tenir continuïtat en la lliga i no va defraudar. L'andorrà va tornar a demostrar les seves qualitats amb aturades de mèrit i només la mala fortuna li va jugar una mala passada en el gol del Valladolid –el rebuig del porter va impactar en Masó–. Al final, Ratti es va mostrar molt satisfet per la victòria i pel seu debut a segona divisió A.
“Fins al final no he sabut que jugava, m'han dit que estigués tranquil, que jugués com sé, que confiaven en mi. Un sempre somia jugar en el futbol professional, jo ho visc amb
il·lusió i, sobretot, tocant de peus a terra. Estava preparat per quan arribés l'oportunitat, el treball ha valgut la pena”, afirma.
També el tècnic Oriol Alsina va tenir unes paraules sobre el debut de Ratti: “S'ha guanyat ser
titular. Ara és el moment de Ratti i ha de disfrutar i aprofitar aquesta experiència.”
Darrera actualització ( Dilluns, 19 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui