dilluns, 19 d’octubre del 2015

“No podem demanar més”

Article de @lesportiucat

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina, atent al partit Foto: MANEL LLADÓ.
1
Oriol Alsina estava exultant després de la victòria contra el Valladolid per
3-1. L'entrenador del Llagostera va començar fent un repàs de la setmana triomfal del seu equip, que dijous passat es va classificar per als setzens de final de la copa en eliminar el Saragossa a La Romareda i ahir va superar un dels equips més potents de segona A. “No podem demanar més, jugarem contra un equip de primera en la copa i avui hem guanyat un gran equip i, a més, fent un bon futbol. És una setmana immillorable, ens ha sortit tot bé”, va explicar Alsina, que va desgranar el partit de la següent manera: “Hem interpretat sempre el que més ens convenia. Se'ns ha posat el partit de cara molt aviat amb el primer gol, després ens han empatat en una jugada desafortunada, però ens hem tornat a posar la granota de treball i hem marcat dos gols més. Té molt mèrit haver guanyat el Valladolid, no tinc cap dubte que acabarà entre els sis primers classificats, això si no puja directament.”
Benja i Emilio, vitals
Oriol Alsina també va destacar la importància dels jugadors que van entrar des de la banqueta, especialment Benja i Emilio Sánchez –també ho va fer Chus Herrero en els instants finals del matx–. “Els canvis han estat encertats i han marcat les diferències, en els últims vint minuts hem disposat de quatre o cinc ocasions molt clares de gol. Han marcat Benja i Juanto, però Imaz també n'ha tingut un parell de claríssimes. Hem aconseguit triangular molt bé, fent passades a l'espai i jugant amb molta mobilitat a la mitjapunta, i Emilio ens ha donat una marxa més, ha interpretat perfectament el joc i ha fet que el domini del partit passés a ser nostre.”
El tècnic llagosterenc també va destacar la importància de fer-se forts a casa, una premissa vital per assolir la permanència a la categoria de plata: “De moment al nostre estadi no ens podem queixar, hem guanyat grans equips com l'Alavés, l'Elx i el Valladolid. Ara hem d'intentar guanyar dos partits seguits, que per a nosaltres seria glòria.”
Com a única cosa a millorar Alsina va comentar que l'equip ha d'intentar estar ben posicionat i concentrat al llarg dels noranta minuts, per no deixar l'opció que el rival passi a dominar el joc en certes fases de l'enfrontament: “Quan l'altre equip està millor hem d'intentar continuar ben situats damunt del terreny de joc, sense tenir llacunes defensives, perquè després et poden generar ocasions de gol importants. Si aconseguim evitar això en aquests vint o vint-i-cinc minuts tindrem molt de guanyat.”
Finalment el tècnic es va referir a la lesió d'Escassi, que en principi no ha de ser res greu, tot i que el jugador va sortir del camp en llitera: “Té un cop al turmell. Hem d'esperar a veure l'evolució.”

ELS CANVIS, CLAU

“Han marcat les diferències. Benja ha marcat i Emilio ens ha donat una marxa més”

INTEL·LIGENTS

“La victòria té molt mèrit; hem interpretat sempre el que més ens convenia”

PALAMÓS, UN FORTÍ

“Hi hem guanyat grans equips com l'Alavés, l'Elx i el Valladolid; no ens podem queixar”

UNA GRAN REACCIÓ

“Després del desafortunat empat ens hem tornat a posar la granota de treball”
Darrera actualització ( Dilluns, 19 d'octubre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui