dijous, 1 d’octubre del 2015

Ben retrobats a segona A

Article de l'Esportiu / per G. Freixa

Diumenge la plantilla del Llagostera s'enfrontarà per primera vegada al primer equip de l'Elx, però no per primer cop contra el club il·licità. El precedent més recent contra l'entitat alacantina forma part de la història del Llagostera, ja que es va produir l'11 de maig del 2014 i la victòria per la mínima dels blaugrana els va permetre aconseguir el títol de la segona divisió B.
La fornada de jugadors del filial de l'Elx que van trepitjar el terreny de joc dels del Gironès és una de les millors que ha donat mai el club verd-i-blanc, i una clara mostra d'això és que fins a sis futbolistes que van disputar aquell duel decisiu –l'Elx B s'hi jugava accedir a la fase d'ascens– també poden ser a la gespa de Palamós diumenge jugant amb la primera plantilla: José Ángel Alonso, Cifu, Samu Martínez, Sergio León, Anaba i Álvaro Giménez han aconseguit fer el pas des del planter fins al primer equip il·licità i la majoria d'ells estan gaudint de la confiança del tècnic, Rubén Baraja.
Dels sis jugadors que tenen possibilitats de retrobar-se amb el rival que els va impedir jugar la fase d'ascens de la temporada 2013/14, els que tenen més protagonisme són els que el curs passat van sortir cedits a equips gironins. Sergio León va créixer molt a Llagostera, mentre que Cifu va confirmar les seves capacitats a Girona. Amb participació en les sis primeres jornades, tots dos, juntament amb Álvaro Giménez, són ja peces clau en l'esquema de Rubén Baraja.
A les files llagosterenques, la xifra de jugadors que van ser presents en aquell partit i ara juguen a segona A s'eleva fins a nou. L'enfrontament, més enllà de donar el títol al Llagostera i deixar l'Elx B sense fase d'ascens, va portar cua quan el club il·licità va denunciar l'endemà el tracte poc esportiu que presumptament els hauria donat el Llagostera. L'Elx B va dir que se sentia víctima d'una emboscada.

FILIAL PRODUCTIU

6
jugadors
que van jugar a Llagostera amb el filial de l'Elx el maig del 2014 són ara a la primera plantilla

PROTAGONISTES

Cifu i Sergio León, cedits el curs passat al Girona i al Llagostera, són peces clau
Darrera actualització ( Dijous, 1 d'octubre del 2015 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui