dissabte, 3 d’octubre del 2015

Alsina espera una gespa perfecta

Article de l'Esportiu / per G. Freixa

Professionals. El tècnic va destacar que el fet que hi treballi una empresa com Royal Verd el tranquil·litza

El camp amb la nova gespa ocupant la meitat del terreny Foto: G.

Des de dijous a la tarda, els treballadors de Royal Verd treballen contra rellotge i pendents del cel per aconseguir tenir la nova gespa col·locada per demà a la tarda. Amb la mateixa intensitat viu aquestes jornades el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que, tot i els dubtes i els problemes que ha generat el temps advers dels darrers dies, té clar que la gespa estarà en perfecte estat amb vista al duel de demà contra l'Elx. “Tinc una tranquil·litat absoluta perquè hi està treballant la millor empresa del món en aquest tema. Ens han garantit que la gespa estarà a punt i si ho diuen ells, que són els professionals, jo no n'he de tenir cap dubte”, va explicar l'entrenador llagosterenc.
Alsina es va lamentar que el mal temps hagi endarrerit la col·locació, però també va destacar que Royal Verd té capacitat per fer una bona feina en poques hores, com haurà de ser. “Contra el temps no s'hi pot fer res. Són gent més que capacitada per fer aquesta feina, ja que són els millors. Segur que estarà bé, i amb el pas de les setmanes encara estarà millor. Ara no hi haurà cap excusa per no jugar bé a futbol”, va remarcar el tècnic del Llagostera.
Ahir al migdia quedaven pocs metres perquè es completés la col·locació de la gespa a la primera meitat del camp –la més a prop de tribuna– i durant tota la jornada es va anar avançant la feina.
La mateixa rutina
La nova superfície s'estrenarà en el duel de demà (17 h) contra l'Elx sense que ningú abans l'hagi trepitjat. “La intenció era poder-hi entrenar abans de jugar però no ha pogut ser”, es va lamentar Alsina, que també tenia clar que tot i tenir una gespa de més qualitat no es canviaran les rutines d'entrenament: “Tant nosaltres com el Palamós volem el camp en les millors condicions possibles, i per això com menys el trepitgem millor. Seguirem fent com fins ara. Del camp és del que mengem, i si volem trobar-lo en perfecte estat l'hem de cuidar.”

EL PROTAGONISTA

Tinc una tranquil·litat absoluta perquè hi està treballant la millor empresa del món en aquest tema. Segur que estarà bé
Contra el mal temps no s'hi pot fer res. Els que hi entenen em diuen que es podrà fer
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui