dissabte, 3 d’octubre del 2015

A casa, un pas endavant

Article de l'Esportiu / per G. Freixa

El Llagostera té clar que la salvació d'enguany implica sumar més punts a Palamós, un fet que el curs passat va quedar pendent

L'equip vol més gent a les grades que li doni suport

Imaz pressiona a Nadjib en un duel a Palamós Foto: ICONNA.
1
El curs passat el Llagostera va sumar 29 punts com a local, tan sols un més que els que va aconseguir jugant lluny de Palamós. Oriol Alsina té clar que la xifra de punts que van arribar dels desplaçaments la temporada passada serà gairebé impossible de repetir i, per tant, per arribar als 59 punts que els van donar la tranquil·litat cal millorar el rendiment a casa. En aquest inici de curs, tot i haver aconseguit una victòria a l'estadi Palamós-Costa Brava i només un empat lluny de casa, el Llagostera ha mostrat més bones sensacions quan juga a domicili que davant del seu públic. “L'any passat es van sumar molts punts a fora, no va ser normal i no hem de comptar a repetir-ho. On tenim més marge de millora és a casa, és on ens hem de fer forts”, va explicar Alsina, que també va analitzar el rendiment dels seus homes tant a fora com a casa: “A domicili crec que hem de diferenciar entre les primeres i les segones parts. A fora hi hem fet molt bones segones parts però ens ha costat entrar en els partits. A casa ens ha faltat encert. Exceptuant el dia de l'Alavés, no hem tingut ni gaire sort ni gaire encert. Recordo que contra l'Osasuna, amb zero a zero al marcador, vam enviar dues pilotes al pal que ho haurien canviat tot, i contra el Tenerife teníem clar que en un duel tan igualat el primer que marqués guanyaria i van ser ells.”
El tècnic llagosterenc també té clar que per millorar a casa serà imprescindible el suport de l'afició, que fins ara no ha estat gaire massiu. “És un petit desavantatge que tenim respecte als rivals. Necessitem més suport a la graderia. Estem molt agraïts als incondicionals que sempre hi són, però en volem més”, va explicar.
La llista guanya forma
Amb vista al duel de demà, Alsina va assegurar que tindrà problemes per confeccionar la llista de convocats i l'onze titular. Els que segur que no podran ser seleccionats són els lesionats René, Ruymán, Emilio i Eloy Gila. El sabadellenc es va fer un cop al taló en l'entrenament previ al partit contra el Girona i no s'ha recuperat.
Qui també està esgotant les possibilitats per poder tenir minuts és Querol. El reusenc va rebre un fort cop a la cuixa que li ha impedit entrenar-se amb normalitat durant tota la setmana, i ahir només va poder fer exercicis de recuperació a la piscina. Pel que fa a Chumbi, lesionat des de la tercera jornada, quan es va guanyar a l'Alavés, encara no té l'alta mèdica, però ja ha fet exercicis amb el grup i afronta els últims dies de recuperació.
La possibilitat que el davanter torni aquesta setmana és remota però també es podria convertir en la carta amagada d'Oriol Alsina per sorprendre l'Elx, tal com va intentar fer amb Samu de los Reyes contra el Tenerife.

EL PROTAGONISTA

L'any passat es van sumar molts punts a fora. No va ser normal i no hem de comptar repetir-ho. El marge de millora és a casa

LA XIFRA

A casa, més enllà del duel contra l'Alavés, ens ha faltat encert. Ens hi hem de fer més forts
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
29
punts
a casa va sumar el curs passat el Llagostera, només un més dels que va aconseguir a domicili.

Moragón en la lliga, Ratti en la copa

En els primers sis partits, el cos tècnic llagosterenc ha anat fent rotacions en totes les posicions i fins a la lesió de René l'única que era intocable era la porteria. Amb la lesió del porter andalús, Moragón li ha agafat el relleu i ha jugat en les dues últimes jornades, i pel que va explicar ahir Oriol Alsina no està previst que Nico Ratti pugui tenir una oportunitat en la lliga: “Ara ens vénen dues setmanes amb cinc partits, i en aquest període Ratti en jugarà dos. Moragón és el porter de la lliga, i segurament en la copa Ratti podrà demostrar tota la seva qualitat i potencial. Volem que tothom ens ensenyi el seu nivell i això també afecta la porteria.” Ratti encara no ha debutat.

L'Elx viatja sense Álvaro ni Lolo

L'Elx es va desplaçar cap a terres catalanes ahir al matí i ho va fer amb dues baixes importants d'última hora. En el darrer entrenament fet encara a Elx, el migcampista Lolo Ortiz i el davanter Álvaro Giménez es van lesionar i van quedar fora de la convocatòria, en què finalment sí que hi és Àlex Moreno, que havia tingut molèsties durant la setmana. Tant Álvaro com Lolo han estat peces clau en la bona arrencada de l'equip de Baraja i, de fet, s'han perdut molt pocs minuts en les sis primeres jornades de lliga. L'Elx ha passat la nit a Barcelona, avui s'entrenarà a la ciutat esportiva del Barça i al vespre arribarà a Platja d'Aro.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui