dissabte, 26 de setembre del 2015

TecnoCard, nou patrocinador del Club

 Noticia de la U.E. Llagostera

Firma el contracte per la temporada 2015-2016.
Tornar 25/09/2015 10:35
La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava i la empresa encarregada de fer targetes PVC, TecnoCard, han arribat a un acord de patrocini per la propera temporada. El logo de la empresa sortirà imprès a la samarreta de partit damunt del nom esportiu del jugador. 
Què és TecnoCard? 
Les persones que formem part de Tecnocard tenim una experiència de més de 10 anys en el sector i ens hem unit per donar forma a un gran projecte, coneixem perfectament el producte, estudiem les tendències i les necessitats del mercat.
Fabriquem tot tipus de targetes de PVC i per a tot tipus de clients, des d’un petit comerç fins a un gran equip de Futbol passant per perfumeries, cinemes, botigues d’esports, etc ..
La tecnologia avança i nosaltres amb ella, tenim tot tipus de targetes de proximitat, Mifare, EM 4102, SLO 5542, Temic … etc.
Especialistes en campanyes de màrqueting i fidelització de clients, ens encarreguem de tot, li fabriquem les targetes, les personalitzem, hi afegim el suport que triï (carta, díptic, tríptic, etiqueta, targetó, etc ..) el ensobrem i enviem o distribuïm, tot això en terminis i preus rècord!!
Cal destacar especialment el sector hoteler, som els grans dominadors del mercat, gràcies a una divisió de l’empresa dedicada única i exclusivament als hotels, a finals de 2011 vam posar en marxa un ambiciós projecte en el qual oferim un producte global als hotels, podem subministrar des de les targetes fins els panys, caixes de seguretat, minibar, etc. També oferim programari de gestió hotelera, codificadors de targetes, impressores i per descomptat tot el manteniment que això requereix.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui