dimecres, 2 de setembre del 2015

Perea, el tret diferencial

Article de l'Esportiu / per Joel Sebastian

2a divisió B. L'Olot contracta els serveis de l'atacant manxec Alberto Perea, que des de la seva desvinculació del Llagostera (2a divisió A) estava esperant trobar un nou equip

Alberto Perea amb la samarreta de l'Olot, amb el municipal de fons Foto: UEOLOT.
1
L'Olot va confirmar ahir a la tarda la incorporació de l'atacant Alberto Perea per a aquest curs. El manxec, tot un luxe per a la línia atacant garrotxina, tanca la plantilla fins al gener, en què es tornarà a obrir el període d'inscripcions per fer nous fitxatges. Perea té experiència a primera i a segona A i permetrà a l'entrenador de l'equip, Antonio Rodríguez, Rodri, triar i remenar entre diferents perfils d'atac.
Alberto Perea va néixer fa 25 anys a Albacete. Descarat i excel·lent en l'un contra un, l'extrem dretà, que es pot adaptar a la posició de segona punta, darrere del davanter de referència, arriba a Olot amb l'objectiu de rellançar la seva carrera i ajudar l'equip garrotxí a assolir les fites marcades per al curs actual. Format al planter de l'Albacete i l'Atlético, el manxec va arribar a debutar amb el Rayo Vallecano a primera, el curs 2011/12, i en les dues temporades següents va acumular fins a dotze partits més en la màxima categoria, i la campanya passada va acabar a les files del Llagostera, a segona A. “Vinc amb ganes, a donar-ho tot, i estic molt content d'arribar aquí. He jugat a primera i a segona A i crec que puc ajudar bastant l'equip i sumar. He baixat categories per lesions, falta de continuïtat, i si vinc aquí i confien en mi és per aportar tot el que tinc. M'han parlat molt bé del club, és petit però humil, i sé que al tècnic li agrada jugar a futbol”, diu el flamant jugador olotí.
Amb el conjunt llagosterenc, Perea va tenir una trajectòria irregular per culpa de les lesions, al començament de la temporada, i per la falta d'acoblament al sistema de joc dissenyat per Lluís Carrillo i Oriol Alsina, en la segona part del campionat. De fet, el futbolista va disputar 20 partits en què només va acumular 778 minuts i va fer una diana. “Perea és un bon jugador. S'adaptarà molt bé a l'Olot per les condicions i les característiques de l'equip. Fins i tot, crec que en la posició de segona punta, a segona B, ho pot arribar a fer millor que d'extrem”, analitza el seu últim tècnic al Llagostera, Oriol Alsina.
Alberto Perea formarà part d'una línia ofensiva olotina que fa goig, amb Diego, Uri, Gato, Marcel, Ortiz, Traoré i Reverter. Els garrotxins han d'oblidar els mals de les dues primeres jornades, en què no han pogut sumar cap punt i ocupen les últimes posicions de la classificació.

ELS PROTAGONISTES

Vinc amb moltes ganes, a donar-ho tot, i estic molt content d'arribar aquí. M'han parlat molt bé del club i el tècnic
Baixo categories per les lesions i la falta de continuïtat. Si confien en mi aportaré tot el futbol que tinc
Alberto Perea
jugador de l'Olot
Alberto Álvaro Perea Correoso
Albacete, 16-05-90 (25 anys)
Extrem dret
Alçada:
1,80 m
Pes:
83 kg
FORMACIÓ
Albacete i Atlético de Madrid
TRAJECTÒRIA
08/09
Albacete (2a A)
1 p. 0 g.
09/10
Atlético B (2a B)
25, 5
10/11
Atlético B (2a B)
23, 0
11/12
Rayo B (2a B)
20, 5
11/12
Rayo (1a)
1, 0
12/13
Rayo B (2a B)
20, 7
12/13
Rayo (1a)
4, 0
13/14
Rayo (1a)
8, 1
14/15
Llagostera (2a A)
20, 1
S'adaptarà bé per les condicions i les característiques de l'Olot. Ho pot fer bé com a segona punta
Oriol Alsina
exentrenador d'alberto perea en el llagostera

Actes per amenitzar les prèvies

L'Olot necessita el caliu de l'afició i, a falta de resultats positius, als aficionats olotins els calen incentius i al·licients per assistir al municipal. Per tot això, el club presidit per Joan Agustí ha decidit engegar diversos actes per a les prèvies dels enfrontaments de l'Olot com a local. Aquest diumenge, en plenes Festes del Tura, abans del matx contra el Lleida Esportiu, el grup de percussió gironí Bloc Quilombo s'encarregarà de caldejar l'ambient.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui