diumenge, 20 de setembre del 2015

“Millorar és a les nostres mans”

Article de l'Esportiu / per J. Sebastian

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina pensatiu, en un moment de l'enfrontament a Palamós Foto: JOAN CASTRO / ICONNA.
1
Darrere de Raül Agné, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va comparèixer davant els mitjans de comunicació per valorar la derrota que acabava de patir el seu equip. Seriós i conscient del discurs que calia aplicar, el d'Arenys de Mar analitzava: “Ha estat un partit amb poques ocasions clares de gol. La diferència és que el Tenerife, en la primera que ha tingut, ha marcat. L'equip ha estat millor que el dia de l'Osasuna però el que compta és el resultat i tornem a quedar-nos sense sumar cap punt.”
Alsina va lamentar la falta d'encert i el poc joc que genera l'equip en atac, un aspecte a millorar: “Ens falta més mobilitat a dalt, més diagonals per trobar espais, interpretar millor com juguem, encarar el rival, aplicar millor l'estratègia... Queden moltes coses per treballar i és normal a principi de temporada. Els punts diuen que som els pitjor equip de la categoria en aquest moment, i més malament no es pot fer, per tant, només podem millorar per progressar, és a les nostres mans fer-ho”, comentava amb un to de sinceritat Oriol Alsina, que respecte als canvis en l'onze inicial afegia: “Busco trobar l'equip ideal. Aquella base que aporti un bon rendiment. Un cop trobem un onze molt competitiu tot anirà millor.”
La derrota contra el Tenerife va enviar el Llagostera a l'última posició de la classificació, un fet encara anecdòtic en el moment de la temporada en què es troben tots els equips: “No ens agrada veure'ns allà a baix. Hem jugat tres partits a casa i només n'hem guanyat un. Cal millorar i competir encara més. Tots els jugadors han donat la vida però hem de fer un pas endavant. Hi ha jugadors que han de créixer i ser millors, jugar millor.”
Moragón, l'escollit
La pregunta era assegurada després de la decisió final. I és que Moragón va ser l'encarregat d'ocupar la porteria en el lloc del lesionat René Román: “Havíem d'escollir entre un dels dos i hem apostat per l'experiència de Moragón, tant a segona A com a segona B. Prevèiem molt de joc aeri i potser ell va millor per dalt”, explicava Alsina, que insistia: “Ratti té només 22 anys i l'hem de regular amb calma. Potser amb sis punts més hauríem optat per ell. Tindran opcions per consolidar-se i disputar-li el lloc a René.”
Abans d'acabar la roda de premsa, Alsina va voler evitar qualsevol comparació amb l'inici de lliga del curs passat, en què a l'equip també li va costar arrencar el campionat: “La diferència és que els jugadors competeixen. Fins a la jornada 14 o 15 no teníem possibilitats en cap partit. Avui el més just era un empat”, deia el tècnic del Llagostera.

LA PORTERIA

“Hem apostat per l'experiència de Moragón. Sabíem que hi hauria joc aeri i per dalt ell ens anava millor”

LES CARÈNCIES

“Ens falta més mobilitat a dalt, més diagonals per trobar espais, interpretar millor com juguem...”

CUERS

“No ens agrada veure'ns allà a baix. Pitjor no podem anar, per tant, només podem millorar”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui