diumenge, 20 de setembre del 2015

Moragón, l'escollit per substituir René Román

Article de l'Esportiu / per J. Sebastian

Ratti, a la banqueta. Tot i que no havia entrat en cap de les anteriors convocatòries, el balear va tenir la responsabilitat de defensar la porteria

Una de les principals incògnites de la prèvia del partit que enfrontava el Llagostera contra el Tenerife va ser desvelada minuts abans de l'inici. L'entrenador del conjunt llagosterenc, Oriol Alsina, va decidir alinear com a titular José Moragón, en lloc del lesionat René Román. Tot i no entrar en cap llista en les quatre jornades anteriors, el porter balear va avançar Nico Ratti, el teòric segon porter en el campionat, una decisió d'entrada estranya, ja que la continuïtat de Moragón en el club va penjar d'un fil molt prim durant l'estiu.
El futbol és molt capritxos en aquests casos i és que, un jugador que ha tingut un peu fora del club es podria convertir, en un espai curt de temps, en una peça fonamental pel seu tècnic, ja que, la baixa del capità, René s'allargarà fins el mes de novembre.
Moragón va tenir una actuació lluïda en la primera meitat i només va estar obligat a intervenir en jugades a pilota aturada. En la segona meitat, el porter va encaixar un gol de Suso (61') en una jugada en què, després de la passada de Pedro Martín, el balear podria haver sortit de sota els pals per evitar el gol del conjunt insular, i, en el 71', no va poder fer res per evitar un nou gol del capità del Tenerife.
Després del partit, com ja va dir en la prèvia, Alsina va repetir que la titularitat de Moragón en el duel contra el Girona a Montilivi no està assegurada, i és que el tècnic podria intercalar els dos porters.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui