dilluns, 31 d’agost del 2015

No sempre hi ha un final feliç

Article del Diari de Girona / per Carles Baldellou

Un gol a l'últim instant i el més que possible adéu del central Pedro Alcalá centren un mal cap de setmana per al Llagostera

30.08.2015 | 08:56
No sempre hi ha un final feliç
No sempre hi ha un final feliç
No podia ser més cruel. Gol i xiulet final. Es poden fer diverses valoracions del partit d'ahir a Lugo, però totes queden eclipsades pel golàs de Molinero amb el temps complert. La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava no va ser la de fa set dies, començant pels canvis a l'onze inicial, però al final el premi va ser el mateix.
L'equip gironí va recuperar part de l'essència que el va caracteritzar la temporada passada i, encara que només fos per la intensitat, tot va fer pensar que la derrota amb Osasuna realment només era una ensopegada. Però segueixen havent-hi coses que s'han de millorar i, amb dues derrotes en les dues primeres jornades, el marge de reacció s'escurça. El gol no es pot fer esperar més.
Aquesta derrota ha tocat el més profund del vestidor, que és conscient que haurà de patir alhora que es veu capaç de repetir el que ja ha fet abans.
Per cert, a l'Anxo Carro també es va parlar de Pedro Alcalá. El futur del central de Mazarrón necessita una solució definitiva. Es pot discutir sobre l'ètica d'esperar-se fins a l'últim instant per incorporar un jugador cabdal en l'esquema del teu equip veí, però n0 de la legitimitat de fitxar-lo.
Amb tot aquest episodi el més pejudicat és el propi jugador, però és notori que la manera com s'ha desenvolupat tot plegat ha molestat el club de la Costa Brava.
Pedro Alcalá és el caràcter que, en moments com aquest, podria ajudar a revertir la situació de l'equip. No només dins del terreny de joc, sinó també fora. Alcalá tenia fusta de capità, càrrec que, per cert, encara està per definir. Tot fa pensar que a la Costa Brava ja donen per perdut un dels seus referents.
Ara només falta saber qui podrà ocupar el forat que deixa. No serà fàcil suplir-lo.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui