dimecres, 16 de novembre del 2016

"Manel no perd la forma ". Article de @educiu a @lesportiucat

Manel no perd la forma

2a divisió B. El davanter i pitxitxi del Llagostera va tornar a marcar contra el València Mestalla i ja acumula cinc gols, el seu sostre en la categoria de bronze

Manel Martínez està responent amb gols a les expectatives generades a l'estiu quan va arribar al Llagostera cedit pel Girona. Després d'un inici dubitatiu (el davanter no es va estrenar de cara a porteria fins a la cinquena jornada), Manel s'ha consolidat com la referència en atac del conjunt llagosterenc, que fins ara pràcticament no ha pogut disposar de Rafa Jordà (només 83 minuts en dos partits), molt castigat per les lesions. De mica en mica, l'atacant nascut a Cabrera de Mar fa 24 anys va anar agafant més confiança en el seu joc i alhora afinava la punteria, una combinació que ha dut Manel fins a encapçalar els registres golejadors del Llagostera amb cinc dianes, el seu sostre a segona B (la temporada passada en va fer quatre amb el Sabadell, amb l'afegit que ho va aconseguir en només mig curs). L'última la va marcar el dissabte passat contra el València Mestalla (1-1), un gol que finalment només va servir per sumar un punt a Palamós, però que va confirmar el bon estat de forma de l'atacant, que ha marcat quatre gols en els últims sis partits de lliga.
Fins ara, Manel ha compartit el protagonisme golejador del Llagostera amb Marc Fernández (dissabte l'extrem va ser suplent per primera vegada aquest curs), autor de quatre gols en 14 partits i sempre una amenaça ofensiva per al rival. Entre Manel i Marc Fernández, companys al Sabadell el curs passat, han marcat 9 dels 16 gols totals de l'equip de la Costa Brava, és a dir, més de la meitat. Els segueixen amb dos gols Pablo Sánchez, Robert Simón (0 minuts contra el filial valencianista) i Marc Martínez, mentre que Álex Colorado en va marcar un. El Llagostera intentarà millorar l'efectivitat ofensiva diumenge al camp de l'Eldenc, cuer i l'equip que més gols encaixa (30).

AMB CONFIANÇA

Manel, cedit pel Girona, ha marcat 4 gols en els últims sis partits de lliga

HO SUPERA

4
gols
va marcar el davanter amb el Sabadell el curs passat a 2a B. Ho va fer en només mitja temporada.

ELS DOS REFERENTS

16
dianes
del Llagostera en la lliga. Entre Manel (5) i Marc Fernández (4) n'han marcat més de la meitat.

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui