dijous, 3 de novembre del 2016

"Es fan forts a domicili ". Article de @educiu a @lesportiucat

Es fan forts a domicili

No donen possibilitats. El Llagostera fa un partit molt complet i suma el segon triomf seguit a fora. Colorado, de penal, Marc Fernández i Pablo, els golejadors

Ben poc ha durat al Llagostera la depressió per l'última derrota contra el Barça B (0-2), i és que només quatre dies després els llagosterencs van superar contundentment el Sabadell a la Nova Creu Alta (0-3). Va ser un partit molt seriós, complet i efectiu per part del conjunt dirigit per Oriol Alsina, que va aconseguir la segona victòria consecutiva a domicili (abans va caure el Gavà) i no perd de vista la part alta de la taula classificatòria. Colorado, de penal en la primera meitat, i Marc Fernández i Pablo Sánchez en la segona van ser els golejadors del Llagostera. El partit va començar amb un festival de córners a favor del Sabadell i amb una primera rematada de Txomin que va sortir alta. També va provar-ho Marc Fernández, per al Llagostera, en els primers compassos, amb el mateix resultat. El matx, però, era intens i d'anada i tornada, amb els dos equips insistint per les bandes, cosa que va obligar José Moragón a intervenir en més d'una ocasió. Precisament una d'aquestes arribades laterals va ser el preludi de la primera ocasió clara del partit, una assistència de l'arlequinat Gai Assulin que Migue va engaltar alta, vorejant el travesser. El Llagostera practicava una pressió alta, però la pilota als peus no li durava ni tres segons. Tot i això, els gironins no es rendien, i fruit del treball i la paciència va arribar el primer gol de l'equip. El va transformar Álex Colorado des dels 11 metres aprofitant un penal de Pol Moreno sobre Robert Simón (34'). Amb el resultat a favor el Llagostera estava més còmode i tenia confiança damunt el terreny de joc, mentre que a la Nova Creu Alta es començaven a sentir els primers xiulets. I així va acabar la primera meitat, amb un mínim avantatge per als llagosterencs que, tot i això, no assegurava res.
S'asseguren la victòria
La segona part va començar amb el Llagostera que dominava la possessió de la pilota i assetjava l'àrea rival amb facilitat. El 0-2 era només qüestió de temps, i va arribar en el minut 55 després d'una bona assistència de Rubén Martínez per la banda dreta que va aprofitar l'exarlequinat Marc Fernández amb un xut encreuat ajustat al pal. El Sabadell semblava que estava KO, però tot seguit l'equip dirigit per José Solivelles va estar a punt de retallar distàncies amb un cop de cap de Pol Moreno que va atrapar Moragón, lluint bons reflexos. També ho va intentar sense èxit per als arlequinats Jordan Gaspar només d'entrar al camp, però va ser el Llagostera qui va tornar a marcar. El 0-3 va ser obra de Pablo Sánchez, que va endreçar una altra passada per la banda dreta de Rubén. Tampoc va abaixar la guàrdia Moragón, amb dues noves aturades de mèrit de rematades de Gai Assulin i Pastells que van ajudar els de la Costa Brava a assegurar el resultat i aconseguir tres punts molt valuosos.

EL 0-1

Robert Simón va provocar el penal i Álex Colorado no va fallar des dels 11 metres (34')

SENSE PERDONAR

Rubén va assistir Marc Fernández i Pablo Sánchez per sentenciar el duel (55' i 77')

UN MUR

José Moragón va ajudar a conservar el resultat amb aturades de mèrit

SABADELL 0 LLAGOSTERA 3

SABADELL:Ezkieta, Pastells, Pol Moreno, Lucas Viale, Verdú, Adri Díaz (Jordan Gaspar, 65'), Álvaro (Franquesa, 65'), Juanjo, Gai Assulin, Txomin (Jordan Sánchez, 56') i Migue.LLAGOSTERA:Moragón, Albarrán, Eloi Zamorano, Samu, Valentín, Masó, Colorado (Pol Calvet, 65'), Robert Simón (Pablo Sánchez, 74'), Marc Fernández, Rubén Martínez (Setti, 81') i Manel.GOLS:0-1 (34') Colorado, de penal. 0-2 (55') Marc Fernández. 0-3 (77') Pablo Sánchez.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:als visitants Robert Simón i Jordi Masó.T.V.:Cap.PÚBLIC:1.647 espectadors a la Nova Creu Alta.Incidències:el Sabadell va entregar un ram de flors a la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, com a agraïment pel gest que va tenir el Llagostera la temporada passada amb el club arlequinat. Tarragó també va fer el servei d'honor abans del partit.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui