dijous, 3 de novembre del 2016

"Álex Colorado torna amb gol a l'onze titular". Article de @educiu a @lesportiucat

Álex Colorado torna amb gol a l'onze titular

Com sol ser habitual en les últimes jornades, el Llagostera va modificar molt poc l'onze titular. Ahir, concretament, només hi va haver un canvi respecte a l'últim partit contra el Barça B a Palamós (0-2), i obligat, ja que Marc Martínez va haver de descansar per acumulació de targetes grogues (5). El seu lloc al mig del camp el va ocupar Álex Colorado, que va formar parella a la sala de màquines amb Jordi Masó. Colorado, que també es va perdre recentment un duel per sanció, feia tres partits que no era titular al Llagostera (des de la golejada al camp del Mallorca, 4-0) i va tenir una actuació destacada, i va anotar el primer gol dels llagosterencs en la primera meitat, de penal. Des de la banqueta van entrar en la segona part Pol Calvet, precisament per substituir Colorado, i també Sebas Setti i Pablo Sánchez. Aquest últim també va tenir el premi del gol, el seu segon gol del curs (l'atacant també havia marcat en la setena jornada contra l'Atlètic Balears, 2-1), aprofitant una passada de Rubén Martínez en el tram final del partit.