dimecres, 16 de novembre del 2016

"El Llagostera s'encalla cada vegada que li toca enfrontar-se a un filial". Article de @diaridegirona

El Llagostera s'encalla cada vegada que li toca enfrontar-se a un filial

El balanç és força negatiu amb només tres empats (València Mestalla, Vila-real B i Espanyol B) i tres derrotes (Mallorca B, Barça B i Atlètic Llevant)

16.11.2016 | 07:17
El Llagostera s'encalla cada vegada que li toca enfrontar-se a un filial
Un cop aprovada l´assignatura pendent de guanyar lluny de l´estadi Palamós-Costa Brava, ara n´apareix una altra en el llistat de temes pendents del Llagostera. El nou i actual repte dels d´Oriol Alsina és trobar la fórmula per aconseguir guanyar als filials. Davant el València Mestalla (1-1), aquest passat cap de setmana, es va tornar a fer evident que vèncer aquesta mena d´equips se´ls està ennuegant i per més bons partits i ocasions de gol que facin els gironins, com va passar en l´última jornada, el triomf no arriba. Ja s´han disputat catorze jornades i, d´aquestes, sis han estat davant equips filials. El balanç aconseguit fins ara és clarament millorable perquè a dia d´avui, per als d´Alsina el botí és ben escàs: tres empats i tres derrotes. Això es tradueix en un balanç més aviat pobre, amb només tres punts sumats de divuit possibles.
Els del Gironès han empatat contra l´Espanyol B (1-1), Vila-real B (2-2) i València Mestalla (1-1) i han perdut contra el Mallorca B (4-0), Barça B (0-2) i Atlètic Llevant (2-0). Després de l´empat a un contra el filial valencianista, Oriol Alsina va explicar alguns dels motius pels quals els pot costar tant guanyar a aquesta mena d´equips. Segons el maresmenc, «jugar en un camp com el del Palamós contra filials que tenen molta qualitat i velocitat és difícil». Alsina afegeix que «abans, per a nosaltres era un avantatge jugar a Llagostera i ara sembla que sigui un desavantatge». Tot i no haver-se emportat la victòria, creu que el seu equip va merèixer més premi davant «l´Espanyol B, també el dia del Barça B perquè hi va haver dos penals que no ens van xiular, o contra el València Mestalla».
Dels sis filials que s´han enfrontat als llagosterencs en la primera volta, Alsina explica que els que millor impressió li han causat han estat dos: «el València Mestalla i el Barça B són els dos millors filials que he vist fins ara, i fins i tot els valencians tenen una velocitat en la transició defensa-atac millor perquè el Barça intenta tocar més la pilota». En definitiva, el Llagostera va estar a punt de trencar la tendència negativa contra els filials en l´últim partit contra els de Curro Torres, però un gol a les acaballes del matx va situar les taules a l´electrònic. Una «llàstima», segons Alsina, perquè «vam fer el partit més complet a casa d´aquesta temporada i no guanyar va ser injust i ens va saber molt de greu». Per aquesta primera volta els partits davant els filials ja s´han acabat i ara els blaugrana hauran d´esperar a la segona part de la Lliga per millorar els mals registres obtinguts en els sis partits jugats contra aquest tipus d´equips.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui