dimarts, 18 d’octubre del 2016

"Premi final". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.F. Mollet U.E. 2-2 U.E. Llagostera ‘B’

El Llagostera ‘B’ aconsegueix ‘salvar’ un punt als darrers instants empatant davant el Mollet

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Poc abans que l’àrbitre xiulés el final, a través d’una pena màxima, el ‘filialasso’ va posar les taules al marcador. Els de Pep Triadú van veure com els locals van capgirar el gol inicial blaugrana i gairebé es queden sense puntuar al camp d’un equip que segueix sense perdre un partit.
El filial gironí va començar el partit de la millor manera. Peke (4’) va aprofitar un greu error defensiu local, per pujar el 0-1 al marcador. Un resultat que no es va moure fins a la represa. La manca de gols no va venir precedida per falta d’oportunitats, sinó d’encert. El mateix Pep Triadú declarava que el Llagostera B ‘‘s’havia anat amb poc premi al descans’’. Uns errors que, en acabar el partit, lamentava, ja que marxaven amb ‘‘la sort d’haver empatat al final, però amb un mal gust de desaprofitar la bona primera part’’.
Els onze metres
El punt de penal va ser un dels principals protagonistes del partit. El primer acte es va tenyir de blaugrana, amb el domini de la pilota i de les ocasions de gol. El mateix tècnic del Mollet, David Ortiz, compartia que, durant els primers 45’, la balança es va decantar cap a un costat. Tot i això, el míster afirmava que ‘‘havien merescut endur-se el triomf’’.
Després d’una ràpida reacció a la sortida dels vestuaris, el Mollet va empatar el partit, gràcies a un gol de Masip (46’). El mateix Masip (76’), des dels onze metres, va donar-li la volta al marcador. Durant els següents instants, el Mollet va poder tancar el partit, però quan faltaven cinc minuts pel final, l’àrbitre va xiular penal favorable al Llagostera B. Una oportunitat que no desaprofitaria Peke (87’), que transformava la pena màxima, posant les taules al marcador.
Possiblement el primer gol tan d’hora va penalitzar al Mollet, que va millorar considerablement durant la segona partit i va tenir al seu poder ocasions per clausurar el matx. Amb aquest resultat, es mantenen invictes a la quarta posició de la taula. Una mica més avall, a la 11ª plaça, es troba el Llagostera B que, tot i que continua fora del descens, veu com és superat per alguns rivals.
FITXA TÈCNICA:
2 – CF Mollet UE: Pol, Cirera (Arroyo, 69′), Jordi, Serrano, Nil, Navarro, Juan Pérez (Castro, 56′), Jandro (Édgar, 80′), Chipi (Miguelito, 56′), Antonio (Hassen, 69′) i Masip.
2 – UE Llagostera B: Busquets, Espuña, Marc Ferrer (Ferran Roca, 57′), Mainau, Pol Gómez (Tarrenchs, 46′), Gelmà, Maymí (Barco, 64′), Orio Vila, Peke, Cano i Carlos Martinez (Jose Martinez, 89′).
Gols: 0-1, Peke (4′); 1-1, Masip (46′); 2-1, Masip (76′); 2-2, Peke (87′).
Àrbitre: Juan José Cardenal Vargas.
Estadi:  Municipal dels Germans Gonzalvo (Mollet del Vallès).