dimecres, 5 d’octubre del 2016

"La joventut al poder ". Article de @educiu a @lesportiucat

La joventut al poder

Copa Catalunya. El Llagostera té pensat alinear avui a Gavà (20 h) un equip farcit de jugadors menys habituals i també diversos joves del filial

El Llagostera aparca la lliga per jugar avui els quarts de final de la copa Catalunya al camp del Gavà (a partir de les 20 h). És un partit que el conjunt de la Costa Brava afronta amb l'objectiu de donar minuts i rodatge als jugadors menys habituals en la lliga, així com a diversos joves del filial que tenen la confiança del cos tècnic llagosterenc.
“El partit és una bona oportunitat per a aquests jugadors que no han jugat tant fins ara, i també per als del filial. Ja vam jugar així en la copa contra el Racing i ho tornarem a fer avui en la copa Catalunya en un camp complicat com és el del Gavà, un equip difícil que té jugadors intensos i que segur que ens posarà les coses molt difícils”, explica Oriol Alsina, que podrà fer sis canvis, a més del porter. En aquest sentit, s'espera que l'equip llagosterenc el formin jugadors com ara Nico Ratti, Pol Calvet, Jorge Shafa (són els tres integrants del primer equip que encara no han debutat en la lliga), Setti, Eloi Zamorano, Carlos Cano..., mentre que la participació dels futbolistes del primer equip quedarà reduïda a la mínima expressió. Rafa Jordà, que el diumenge va reaparèixer en el tram final contra l'Atlètic Balears després de cinc partits absent per lesió, podria jugar uns minuts en la segona meitat per continuar agafant la forma. Seguiran de baixa Vivi, Diego Jiménez i Nando Quesada, que encara s'estan recuperant de diversos problemes físics.
El Sant Andreu-Nàstic, avui
El guanyador del partit entre el Gavà i el Llagostera s'enfrontarà en les semifinals amb el vencedor del Sant Andreu-Nàstic, que també tindrà lloc avui (a les 20.45 h, per Esport3). L'altre duel el jugaran el guanyador del Prat-Girona amb el Badalona, que va quedar exempt d'aquesta eliminatòria. Les dues semifinals es disputaran el 9 de novembre, mentre que la final encara s'ha de concretar.

LA PRÈVIA

És una bona oportunitat per als jugadors que no han jugat tant fins ara, i també per als del filial. Ja vam jugar així en la copa amb el Racing
El Gavà és un equip difícil, amb jugadors intensos, i segur que ens posarà les coses molt difícils
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui