diumenge, 4 de setembre del 2016

"Tan vital com poc brillant".Article de @educiu a @lesportiucat

Tan vital com poc brillant

El millor, el resultat. El Llagostera supera l'Atlètic Saguntí i obté el primer triomf del curs en un partit ensopit que Marc Fernández, amb un doblet, va decidir

Marc Fernández va marcar els dos gols del Llagostera Foto: J.S.
1
Va costar Déu i ajuda, però el Llagostera va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada després de superar l'Atlètic Saguntí per 2-0. Va ser un partit poc vistós i amb un ritme de joc baix, però finalment els llagosterencs van endur-se el premi gràcies a un doblet de Marc Fernández en la segona meitat. El conjunt d'Alsina no va brillar, però sí que va assolir tres punts que reforcen la moral de l'equip amb vista al futur. El Llagostera va començar amb dos canvis en l'onze titular respecte a l'últim partit –Masó va ocupar el lloc de Setti al mig del camp i Rubén Martínez va entrar per Colorado en atac– i des del primer minut va tenir la possessió de la pilota. Rubén Martínez ho va provar amb una tisora en els primers instants, mentre que Albarrán acaparava gran part de les accions ofensives arribant per la banda dreta. D'ocasions clares de gol, però, ben poques –la que més s'hi va acostar va ser una rematada de cap de Valentín que el porter Lluna va aturar –, mentre que l'Atlètic Saguntí a poc a poc es va anar trobant més còmode damunt del terreny de joc i apujava les línies. Tot i així el partit era d'allò més ensopit, i només un gol anul·lat a Marc Fernández per fora de joc semblava fer reaccionar els pocs espectadors del Palamós-Costa Brava. En el bàndol visitant Carlos Esteve era el jugador més actiu, mentre que en el Llagostera Pablo Sánchez s'entenia cada vegada més amb Rubén Martínez i Marc Fernández en atac –Manel va passar desapercebut–, però cap jugada acabava fructificant. I així es va arribar al descans, amb un 0-0 en el marcador que ho deixava tot obert.
Marc Fernández decideix
Poc després de la represa el Llagostera va fer el primer canvi, obligat, quan Samu San José va rellevar el lesionat Diego Jiménez i, de passada, debutava amb la samarreta llagosterenca. Tot seguit Rubén Martínez va inquietar la porteria rival amb un xut amb l'esquerra, però el conjunt de la Costa Brava continuava imprecís i inofensiu, incòmode en atac però sense cap mena de problema en defensa, ja que l'Atlètic Saguntí no exigia pràcticament res. I quan més calmat estava el partit el Llagostera va marcar l'1-0 mitjançant Marc Fernández, que va controlar una pilota dins l'àrea i posteriorment va perforar la xarxa amb un xut col·locat (63'). El Llagostera, ja amb Álex Colorado a la gespa, s'avançava en el marcador i agafava aire, encara que la feina no estava del tot feta. Després del gol els d'Oriol Alsina van continuar buscant la pilota i la possessió, mentre que l'Atlètic Saguntí no enllaçava tres passades seguides ni amb desavantatge en el marcador. Tot i així els visitants van tenir l'empat a tocar en el minut 70 en la sortida d'un córner, quan Moragón va rebutjar de manera poc ortodoxa i va enviar la pilota al travesser. El conjunt valencià, cuer del grup tercer de segona B, ho va intentar fins a l'últim minut, però sense idees ni encert, i va ser el Llagostera el que va ampliar el resultat amb el 2-0 amb un altre gol de Marc Fernández. L'extrem, que un minut abans també havia estat a punt de marcar, va aprofitar una passada de Rubén Martínez per superar el porter Lluna amb un xut ras al pal curt (84'). El resultat ja no es va moure més i el Llagostera, que també va fer debutar Vivi, va aconseguir el primer triomf del curs, tres punts que donen aire i, sobretot, confiança. Dimecres vinent, el Llagostera té partit de copa al camp del Racing (a les 20.30 h).

LLAGOSTERA2 AT. SAGUNTÍ0

LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán, Rodri, Diego Jiménez (Samu, 50'), Valentín, Jordi Masó, Marc Martínez (Vivi, 76'), Marc Fernández, Rubén Martínez, Pablo Sánchez (Álex Colorado, 60') i Manel.
ATLÈTIC SAGUNTÍ: Lluna, Gámez, Óscar López, Rafa Gimeno, Marc Trilles, Beni (Boix, 69'), Lois, Ortega (Serra, 74'), Néstor, Messeguer (Rubio, 63') i Carlos Esteve.
GOLS: 1-0 (63') Marc Fernández. 2-0 (84') Marc Fernández.
ÀRBITRE: Lou Ballano. T.G.: al visitant Trilles. T.V.: Cap.
PÚBLIC: 512 espectadors al Palamós-Costa Brava.