diumenge, 4 de setembre del 2016

L'entrenador @oriol_alsina:“Que sigui un punt d'inflexió”.Article de @educiu a @lesportiucat

“Que sigui un punt d'inflexió”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Alsina, ahir a Palamós Foto: JOAN SABATER.
1
Oriol Alsina va mostrar-se alleujat després de la primera victòria del seu equip, ahir contra l'Atlètic Saguntí. “Havíem de trencar aquesta dinàmica de no guanyar. Són tres punts molt importants que ens donen una bona dosi de tranquil·litat, encara que haurem de seguir treballant. Espero que aquest triomf sigui un punt d'inflexió i a veure si li podem donar continuïtat”, va explicar. L'entrenador del Llagostera va reconèixer que els seus jugadors s'havien alliberat arran del primer gol de Marc Fernández: “Estaven una mica ansiosos, però per sort hem pogut obrir la llauna amb l'1-0, que és el més difícil, però teníem l'experiència del primer partit contra l'Espanyol B, que ens van acabar empatant, i no volíem que tornés a passar el mateix. Al final la victòria no s'ha escapat, tot i que ha costat, ja que el rival ha jugat amb les línies molt juntes i ens ha posat les coses difícils.”
Alsina també va destacar l'actuació del bigolejador Marc Fernández. “Estic molt content per ell, però el merit és de tot l'equip. En Marc és un jugador que fa mal en atac, té un bon xut i ens pot aportar moltíssim”, va dir el tècnic, que també estava satisfet pels debuts de Samu San José i Vivancos: “És una bona noticia. En Vivi ens aportarà qualitat i serenor al mig del camp. Hem d'agrair al Girona que ens el cedís, com també amb Manel.”
Per la seva banda l'entrenador de l'Atlètic Saguntí, David Gutiérrez, va fer la següent valoració del partit: “Hem perdut contra un rival important, de moment el millor dels tres contra qui hem jugat. Segur que serà un dels aspirants a estar a dalt. En la primera meitat hem aguantat, però després del seu primer gol hem abaixat una mica i els detalls tampoc ens han ajudat.” “Aquesta és una categoria en què és difícil veure grans superioritats entre els equips, però avui la qualitat individual dels jugadors del Llagostera ha acabat decidint”, va concloure Guti.

ELS VESTIDORS

Havíem de trencar aquesta dinàmica
de no guanyar. Són tres punts molt importants que ens donen una bona dosi de tranquil·litat
Els jugadors estaven una mica ansiosos, però amb l'1-0 hem obert la llauna, el més difícil
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Diumenge, 4 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui