dilluns, 26 de setembre del 2016

"Neguit prematur". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.D. Alcoyano 2-0 U.E. Llagostera

El Llagostera segueix amb la mala ratxa fora de casa, i encaixa la tercera derrota a la lliga, davant l’Alcoyano

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El Collao va ser escenari d’una victòria contundent d’un invicte Alcoyano que es col·loca a la quarta plaça. Tot i ser un clar favorit per les posicions de playoff a final de temporada, els d’Alsina segueixen sense trobar-se còmodes sobre el terreny de joc i no acaben de culminar bones actuacions.
L’Alcoyano, invicte
Els blanc-i-blaus –encara que no juguessin el seu millor partit– van sumar una nova victòria que els situa al quart esglaó de la classificació, a la zona de playoff. Només a tres punts del líder de la categoria, el Barça B. Només van aixecar el peu de l’accelerador a la Copa, on van caure 4-0 a Toledo. A banda d’aquest mal resultat, l’equip de Toni Seligrat ha mantingut un gran nivell als partits de lliga.
Tres empats i tres victòries a l’esquena fan que l’equip valencià sigui un dels conjunts més en forma de Segona B i un d’aquells als qui se li ha de seguir la pista durant la temporada.
Amb marge de reacció
Moragón no va tardar gaire a lluir-se a la sortida d’un córner, tanmateix, uns instants més tard, res ha pogut fer per blocar la rematada de Tomás Ruso (15′). Va ser el porter local qui va començar a agafar protagonisme amb el pas dels minuts. Marc Martínez va realitzar dues bones intervencions als remats de Marc Fernández i Rodri.
Ja a la segona part, els locals van poder sentenciar el matx, però aquest no va arribar fins al minut 83, quan Gato aprofitava un rebuig del porter visitant. Abans, però, Colorado va poder canviar el partit amb una falta directa, però Marc Martínez va salvar la pilota sota la línia de gol.
És una derrota dura, difícil d’empassar. La millor notícia pels homes d’Oriol Alsina, és que arriba a la sisena jornada, amb molt calendari per davant.
Han d’anar pas a pas. Fixar-se tan sols en el pròxim partit. Voler mirar més enllà o intentar donar dues passes quan s’ha de fer una, pot fer que l’equip ensopegui de nou i, que aquest cop, no es pugui aixecar. Queda molta lliga, i el Llagostera no farà un pas enrere.
FITXA TÈCNICA:
2 – Alcoyano: Marc Martínez, Álvaro, Tomas Ruso, Barreda, Navarro, José García (Devesa, 89′), Jony, Fran Miranda, Gato (Ángel, 86′), Mariano Sanz (Mario Arques, 29′) i David Torres.
0 – Llagostera: Moragón, Masó, Eloi, Valentín (Rubén Martínez, 73′), Rodri, Robert (Albarrán, 78′), Samu, Manel, Marc Martínez (Cano, 61′), Marc Fernández, Álex Colorado i Manel.
Gols: 1-0 (Tomás Ruso, 15’); 2-0 (Gato, 83’).
Àrbitre: José Antonio Sánchez Villalobos.
Targetes: Marc Martínez i Jony pels locals; Valentin i Rodri pels visitants.