dilluns, 26 de setembre del 2016

"Els errors perjudiquen". Article de Raul Sanz a @elconvocat

F.P. Hermes 3-1 U.E. Llagostera ‘B’

El conjunt de Pep Triadú continua sense poder aixecar els braços des de la primera jornada, i suma una nova derrota, aquesta vegada davant l’Hermes

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
No van deixar d’intentar-ho fins a l’últim minut. Amb això possiblement es quedarà el tècnic Pep Triadú. I és que fins a l’última acció del partit, no es va tancar el marcador decantant la victòria pels locals.
Tot i avançar-se al marcador ben aviat, el Llagostera va cometre una sèrie d’errors que van permetre a l’Hermes reaccionar i remuntar un partit força intens, amb un final d’infart.
Primer acte blaugrana
Els de la Costa Brava, van posar el ritme al partit des del primer minut i quan tan sols havien passat sis minuts, Pol Gómez (6′) va pujar el primer gol al marcador. El resultat podria haver augmentat uns instants més tard, però l’intent de Gelmà des de força lluny, va passar vora l’esquadra local.
El ritme del Llagostera no va defallir, però l’Hermes va posar una marxa més, i va començar a igualar les forces. D’aquí a què les ocasions comencessin a generar-se. Els amfitrions van aprofitar la primera ocasió de perill per empatar el partit. Wail (17′) empenyia al fons de la xarxa una centrada per banda d’Arnau Basagaña.
Contra les cordes
Deu minuts després de la represa, l’àrbitre va xiular una pena màxima per mans de Gelmà, que Baby (56′) s’encarregaria d’executar. A partir d’aquest moment, la Fundació Hermes va gaudir d’algunes ocasions per tancar el partit, tanmateix, va haver de patir fins a l’últim alè del matx.
Van ser uns darrers 30′ en el que el Llagostera B es va fer home i senyor de la pilota i no va parar de buscar generar ocasions clares de gol que provoquessin, si més no, l’empat.
Malauradament, els gironins no van poder perforar la porteria local, i aquests van tancar el partit amb un contraatac en el qual Baby li va regalar el gol a Pozzo (90′)
FITXA TÈCNICA:
3- FP Hermes: Yan Carlo, Franco, Dijibi, Verges, Cifu, Arnau, Wail (Pozzo, 89′), Manu, Garrido (Negro, 78′), Tomás (Benito, 67′) i Baby.
1 – UE Llagostera B: Busquets, Pol (Espuña, 67′), Gómez, Mitja, Joan (Jordi, 89′), Marc, Sergi (Óscar, 79′), Oriol, Rubén, Gelmà i José Manuel (Carlos, 67′).
Gols: 0-1 (Pol Gómez, 6′); 1-1 (Wail, 18′); 2-1 (Baby, 56′); 3-1 (Pozza, 90′).
Àrbitre: Jose Antonio Mateo.
Targetes: Cifuentes, Wail, Baby, Carlos i Sergio pels locals; Marc Ferrer, Gelmà i Oscar Almendrós pels visitants.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui