dissabte, 20 d’agost del 2016

"Que es notin els galons". Article de @educiu i J. Sebastian a @lesportiucat

Que es notin els galons

2a divisió B. El Llagostera, ‘a priori' una de les plantilles més potents de la categoria, rep l'Espanyol B (a les 20.15 h) amb la intenció de començar amb bon peu la seva nova aventura a segona B

Alsina, en un partit a Palamós Foto: MANEL LLADÓ.
1
S'han acabat les provatures i arriba l'hora de la veritat. El Llagostera debuta avui en el seu retorn a segona B rebent la visita de l'Espanyol B (a les 20.15 h a Palamós), un equip jove i de qualitat que ben segur posarà les coses difícils al conjunt d'Oriol Alsina. Els llagosterencs volen començar amb bon peu la nova aventura i intentaran fer valer els punts forts de l'equip, sobretot el fet de tenir una major experiència en comparació amb el filial periquito.
“Les sensacions de la pretemporada són molt bones, tot i que encara és molt aviat i hem de continuar creixent. Els nostres jugadors tenen més experiència, però davant nostre tindrem un molt bon equip. L'Espanyol B és un filial autèntic, aposten pel planter i són joves, però tenen individualitats de màxim nivell i que intenten jugar a futbol per sobre de tot, volen tenir la pilota, interpreten molt bé els moviments d'atac i segur que ens posaran en dificultats extremes”, explica Alsina, que es mostra molt content amb el seu equip, i el veu preparat per al primer partit de lliga: “Encara ens hem d'acabar de conèixer més entre nosaltres, però tenim molts jugadors llestos, i això facilita molt les coses. Crec que anem pel bon camí.”
Contra l'Espanyol B el Llagostera tindrà previsiblement les úniques baixes del central Samu San José (molèsties) i del migcampista Nando Quesada, que s'està recuperant d'una lesió de lligaments encreuats. Caldrà veure si Manel Martínez, fitxat dijous i amb només un entrenament amb l'equip, acaba entrant o no en la primera convocatòria.
Encara ens hem d'acabar de conèixer més entre nosaltres, però crec que anem pel bon camí
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Els nostres jugadors tenen més experiència, però davant nostre tindrem un molt bon equip. L'Espanyol B és un filial autèntic
Darrera actualització ( Dissabte, 20 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui