dissabte, 13 d’agost del 2016

"I avui, l'últim test per als dos equips".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

I avui, l'últim test per als dos equips

Acabat el matx que es va disputar entre el Llagostera i el Girona, als dos conjunts només els queda un test amistós abans de l'inici de lliga, la setmana que ve. Tot i que segurament els dos entrenadors optaran per fer jugar diferents protagonistes, tant els llagosterencs com els gironins tornaran a disputar avui un partit.
El Girona visitarà la Nova Creu Alta de Sabadell (a les 20 h) per ser testimoni de la presentació dels vallesans davant la seva afició. Els arlequinats tornaran a exigir el màxim als jugadors dirigits per Pablo Machín, en un duel habitual a segona A només dos anys enrere.
El Llagostera, de nou com a local, rebrà la visita del Reus, equip debutant enguany a segona A (a les 21 h). Els dos clubs han protagonitzat diverses operacions mercantils, a part de coincidir, sobretot entre les aficions, en la rivalitat envers el Nàstic. En aquest nou duel contra un contrincant de segona A, els d'Oriol Alsina hauran de rendir al màxim nivell per poder oferir un triomf simbòlic a l'afició.
Darrera actualització ( Dissabte, 13 d'agost del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui