dilluns, 29 d’agost del 2016

“Hem fet mèrits per a més”.Article de @educiu a @lesportiucat

“Hem fet mèrits per a més”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina Foto: QUIM PUIG.
1
Oriol Alsina va lamentar la derrota del Llagostera al camp de l'Ebre. El tècnic llagosterenc va destacar el gol matiner dels locals com a moment clau per al desenvolupament del partit. “Només de començar no hem tingut sort, ja que ens marcat després d'una bona paret en l'única ocasió clara que han tingut en la primera part. Tot i així els jugadors han reaccionat bé després del gol, interpretant bé el que volíem i hem tingut força ocasions importants, però no les hem ficat a dins”, va explicar Alsina, que també va desgranar la segona meitat del matx: “Hem lluitat i treballat fins al final, fins a l'últim moment hem tingut les nostres ocasions. Hem arriscat amb els canvis i fins i tot hem acabat jugant amb una defensa de tres, però no hem estat encertats i ells han marcat el 2-0 al contraatac en el temps afegit. Crec que hem fet mèrits per a més i que hem estat superiors, sense treure mèrit al rival”.
Alsina també va queixar-se d'una jugada de la segona meitat que hauria pogut canviar el transcurs del partit, quan l'àrbitre va assenyalar lliure indirecte per joc perillós sobre Carlos Cano quan un defensa local va impactar amb la bota al cap del davanter: “Quedava poc i el jugador de l'Ebre ha rematat al cap d'en Cano, i aquestes són decisions que decideixen els partits”, va comentar. El tècnic va tornar a fer referència al fet de jugar un partit a les dotze del migdia el mes d'agost: “Era un infern, estàvem jugant a una temperatura d'entre 35 i 40 graus. És immoral que ens facin jugar a aquestes hores.”

ELS VESTIDORS

Crec que hem estat superiors, hem tingut més ocasions, però no les hem ficat a dins i ells ens han marcat només de començar el partit
Era un infern, estàvem jugant a una temperatura d'entre 35 i 40 graus. És immoral, això
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Dilluns, 29 d'agost del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui