dilluns, 29 d’agost del 2016

"El Llagostera no carbura". Article de @educiu a @lesportiucat

El Llagostera no carbura

Decebedor. El conjunt llagosterenc encaixa un gol només de començar i és incapaç de reaccionar al camp de l'Ebre, que sentencia en el temps afegit

Albarrán, disparant a la porteria de l'Ebre Foto: HERALDO / R. LOSADA.
1
El Llagostera va perdre al camp de l'Ebre i va confirmar el seu pobre inici de lliga, amb un punt de sis possibles després de l'empat contra l'Espanyol B en la jornada inaugural (1-1 a Palamós). Al conjunt dirigit per Oriol Alsina se li va posar el partit en contra molt aviat, amb un gran gol de Moustapha només de començar (2'), i va ser incapaç de reaccionar al llarg d'un enfrontament que es va jugar a les dotze del migdia i amb una calor sufocant. Els llagosterencs, incòmodes durant tot el matx, van estar imprecisos en atac i van acabar claudicant amb el 2-0 definitiu de Gabarre en el temps afegit (93'). Amb la derrota el Llagostera continua amb el seu particular malefici, i és que ja fa gairebé un any i tres mesos que els de la Costa Brava no guanyen fora de casa (cap victòria el curs passat a segona A). El Llagostera va començar el partit de la pitjor manera possible, encaixant un gol poc després del xiulet inicial, amb Moustapha com a protagonista (2'). El migcampista va rebre la pilota a tres quarts de camp i, després de fer una gran paret amb Canario, va superar Jose Moragón amb un xut ras dins l'àrea que va avançar l'Ebre. El Llagostera va intentar superar la patacada controlant el partit i va tenir l'empat a tocar cap al minut 15 de joc, quan Pablo Sánchez va aprofitar una errada de la defensa local per quedar-se tot sol davant Montoya, que va desbaratar l'un contra un amb una intervenció de molt mèrit amb el peu. L'aturada, però, li va sortir cara al porter, ja que es va fer mal a la mà i va haver de ser substituït poc després per Marqueta. Amb avantatge en el marcador l'Ebre va cedir la iniciativa al Llagostera i va dedicar-se a defensar amb les línies molt juntes, intentant-ho tímidament al contraatac, mentre que els de la Costa Brava no trobaven la manera de superar l'entramat defensiu de l'equip dirigit per Emilio Larraz. Les característiques del camp, estret i de gespa artificial, tampoc permetien gaires floritures damunt del terreny de joc, amb els dos equips abusant de les passades llargues. Kevin i el llagosterenc Manel ho van provar amb dos xuts infructuosos, abans que Víctor (Ebre) i Rodri ho intentessin de falta, també sense sort. I així es va arribar al descans, amb un mínim avantatge de l'Ebre que ho deixava tot obert amb vista a la represa, amb el Llagostera obligat a reaccionar.
Encallats
El Llagostera va començar la segona meitat amb empenta, amb dues ocasions de Manel i Pablo Sánchez que no van entrar per poc. L'Ebre, per la seva banda, seguia fidel al plantejament tàctic de donar la pilota al rival, sense arriscar excessivament i buscant Gabarre, el seu davanter de referència. El joc era travat, la calor continuava sent intensa i els minuts anaven passant, fet que va provocar el primer canvi del Llagostera, ofensiu, amb l'entrada de Rubén Martínez per Marc Martínez. Tot just entrar al camp el menut atacant ho va intentar amb un xut que va aturar Marqueta, poc abans que Oriol Alsina tornés a moure la banqueta, en aquest cas amb un canvi de davanter per davanter, amb el jove Carlos Cano agafant el lloc de Pablo Sánchez. Precisament una falta per joc perillós provocada per Cano va propiciar una bona ocasió del Llagostera, però el lliure indirecte executat per Albarrán al punt de penal va sortir desviat a córner. L'Ebre tenia el partit relativament controlat, i fins i tot Gabarre, Pajarero i Kevin van tenir tres ocasions gairebé seguides per ampliar l'avantatge per als locals. El Llagostera, cansat i sense gaires idees, ho va intentar més amb el cor que no pas amb el cap, sense trobar ni la fórmula ni la sort necessària, i finalment l'Ebre va sentenciar en el temps afegit amb una diana de Gabarre a assistència de Txema Pan que va confirmar la desfeta llagosterenca.

EBRE2 LLAGOSTERA0

EBRE: Montoya (Marqueta, 20'), Pajarero, Maureta, Alfonso, Eneko, Moustapha, Forte, Kevin, Víctor Bravo (Txema Pan, 80'), Canario (Alain 63') i Gabarre.
LLAGOSTERA: Moragón, Albarrán, Rodri, Diego Jiménez, Valentín, Setti, Marc Martínez (Rubén Martínez, 60'), Marc Fernández (Robert Simón, 71)', Pablo Sánchez (Carlos Cano, 66'), Colorado i Manel.
GOLS: 1-0 (2') Moustapha. 2-0 (93') Gabarre.
ÀRBITRE: Muñoz Pérez. T.G.: als locals Moustapha, Gabarre i Txema Pan, i als visitants Colorado, Rodri, Marc Martínez, Diego Jiménez i Rubén Martínez. T.V.: cap.
PÚBLIC: uns 500 espectadors a l'estadi La Almozara.

LA CLAU

L'Ebre es va avançar en el minut 2 en un partit jugat amb una calor intensa

A PAS DE TORTUGA

Un punt de sis és un pobre inici per als d'Alsina, que continuen amb
el malefici a fora

SENSE REACCIÓ

El Llagostera
va mostrar-se imprecís en atac
i no va trobar la fórmula del gol

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui