diumenge, 5 de juny del 2016

L'entrenador del Llagostera @oriol_alsina:“La millor manera d'acabar era salvant-nos”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“La millor manera d'acabar era salvant-nos”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, ahir a Palamós Foto: J.R / ICONNA.
1
Oriol Alsina va comparèixer per última vegada a la sala de premsa de l'estadi Palamós-Costa Brava per valorar la victòria del seu equip contra el Saragossa: “La millor manera d'acabar era salvant-nos, però amb el descens confirmat no hi ha millor manera que golejant el Saragossa. Per a nosaltres és un resultat històric. No hauríem dit mai que faríem sis gols al Saragossa amb tot el que s'hi estava jugant”, comentava a la sala de premsa el tècnic d'Arenys de Mar, i hi afegia: “Estem contents, però a la vegada tristos, ja que ens acomiadem de segona A.”
Alsina va admetre que havia viscut un dia difícil pel fet d'haver-se d'acomiadar de molts jugadors que ja no seguiran: “És un dia complicat, ja que molts jugadors que han estat amb nosaltres durant un, dos o molts anys, i que s'han deixat la vida per l'equip, no hi seran. A més, els sentiments són estranys, ja que hem sumat 40 punts a casa, uns números d'equip de play-off, marcant molts gols. Si alguns els haguéssim marcat a fora, amb molt poc hauríem salvat la categoria”, analitzava Oriol Alsina, que, seguint per la mateixa línia, assenyalava: “Hi ha molts factors que
hi han influït. Hem acabat amb 44 punts i ens hem quedat a quatre. Si féssim una mitjana dels dos anys, seríem un equip de la meitat de la taula. Enguany, però, ens ha tocat viure la creu. Hem fet el que hem pogut, però hem tingut massa lesions.”
Alsina va tenir paraules amables per al seu equip i per a molts dels seus jugadors, als quals va desitjar molta sort i molts èxits: “És una llàstima que es trenqui l'equip, ja que amb tres o quatre retocs més hauríem fet coses bones. Molts volien continuar amb nosaltres”, concloïa el tècnic del Llagostera.

ORGULLÓS

“No hauríem dit mai que faríem
sis gols contra
el Saragossa
amb tot el que s'hi estava jugant”

AGRAÏT

“És una llàstima que es trenqui l'equip, ja que amb tres o quatre retocs hauríem fet coses bones”
Darrera actualització ( Diumenge, 5 de juny del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui