divendres, 20 de maig del 2016

“La plantilla s'ha d'aïllar de tot això”. Article de @educiu a @lesportiucat

“La plantilla s'ha d'aïllar de tot això”

Pitu, contra el Mirandés a Palamós (0-0) Foto: J.R / ICONNA.
1
El Llagostera va continuar preparant el pròxim i vital partit contra el Mirandés de diumenge (a les 17 h, a Anduva) amb un entrenament matinal al Palamós-Costa Brava. L'equip dirigit per Oriol Alsina inevitablement ha estat al corrent de tota la polèmica creada arran de l'intent de fusió del Llagostera i el Palamós, però els jugadors s'estimen més centrar-se purament a intentar salvar la categoria. Així ho explica Pitu Comadevall, un dels jugadors amb més pes al vestidor llagosterenc.
“És molt difícil no haver-ho seguit, perquè la premsa i les xarxes socials en van plenes, però la plantilla s'ha d'aïllar de tot això. Sí que ho hem parlat al vestidor, però des que es va saber que s'hauria de posposar, ja ho hem aparcat i només pensem a guanyar el Mirandés. Ells gairebé no s'hi juguen res i a nosaltres ens hi va la vida, i això s'ha de notar al camp; tenim una gran oportunitat d'acostar-nos a la permanència.”
Tot i així, Pitu també té la seva opinió personal sobre el projecte frustrat: “Per al futbol de base hauria estat ambiciós crear un club fort, ja que així els nens no haurien de marxar a altres llocs, com em va passar a mi amb tretze anys. Però també entenc que a Llagostera no agradés perdre el nom, perquè ens ha costat molt passejar-lo per tot l'Estat.”

LES REACCIONS

La premsa i les xarxes socials en van plenes, però des que es va saber que s'hauria de posposar, ho hem aparcat
El Mirandés gairebé no s'hi juga res i a nosaltres ens hi va la vida, i això s'ha de notar
Pitu Comadevall
migcampista del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui