dimarts, 17 de maig del 2016

Imaz recupera l'autoestima

Imaz recupera l'autoestima

Clau. El mitjapunta, autor del gol del triomf contra el Còrdova (1-0), va tornar a marcar dotze jornades després i ja suma cinc dianes, les mateixes que Querol i Juanjo, i només superat per Natalio (7)

Imaz, protegint la pilota davant Fidel, del Còrdova
1
El Llagostera va aconseguir diumenge una victòria crucial contra el Còrdova (1-0) que el manté amb esperances de permanència quan queden quatre jornades per al final del campionat.
El conjunt llagosterenc va confirmar la seva fortalesa com a local i es va imposar amb un solitari gol de Jesús Imaz en la primera meitat, després que el jugador lleidatà aprofités una gran assistència de Pitu, driblés el porter Razak i definís a porteria buida.
D'aquesta manera el mitjapunta es va treure l'espina del gol, i és que acumulava onze jornades sense marcar. “Feia molts dies que no marcava, en tenia moltes ganes, i aquest gol em donarà molta confiança de cara al tram final de lliga”, explica Imaz, que ja suma cinc gols aquesta temporada (els mateixos que va fer en tot el curs passat), igualat amb David Querol i Juanjo Expósito i només superat per Natalio Lorenzo (7), pitxitxi de l'equip tot i haver arribat en el mercat d'hivern.
Avui també descansen
Després de dos dies de descans el Llagostera tornarà demà a l'activitat amb un entrenament matinal a Palafrugell en què començarà a preparar el pròxim partit de diumenge al camp del Mirandés (17 h). “Hem fet un sis de sis, però si no guanyem al camp del Mirandés no servirà de res”, conclou Imaz. Per al partit a Anduva el Llagostera només hauria de tenir les baixes del lesionat Nando Quesada i del sancionat Juanjo.

EL PROTAGONISTA

Feia molts dies que no marcava, en tenia moltes ganes, i aquest gol em donarà molta confiança de cara al tram final de lliga
Hem fet un sis de sis, però si no guanyem al camp del Mirandés no servirà de res
Jesús Imaz
mitjapunta del llagostera
Darrera actualització ( Dimarts, 17 de maig del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui