dimecres, 27 d’abril del 2016

“Vam fer les coses tal com les havíem de fer”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Vam fer les coses tal com les havíem de fer”

Llagostera-Nàstic. El director de seguretat del club gironí es defensa de les acusacions del Nàstic, que es va queixar del tracte rebut a Palamós

Pegenaute Foto: L'ESPORTIU.
1
Dos dies després del partit entre el Llagostera i el Nàstic (1-1) el club tarragoní va presentar una queixa a la LFP per denunciar el tracte rebut a Palamós. En l'escrit el Nàstic lamentava que bona part dels seus seguidors accedissin a l'estadi amb el duel ja començat, i assenyalava que només hi havia una porta d'accés per a l'afició visitant i que es van fer uns escorcolls massa lents com a principals causes. Les acusacions van ser rebatudes ahir pel director de seguretat del Llagostera –també ho és del Girona–, Ferran Pegenaute (director d'operacions i accionista de l'empresa de vigilància i seguretat Phoenix), que va donar la seva versió dels fets i va assegurar que tenen la consciència molt tranquil·la.
“No és veritat que obríssim 45 minuts abans del partit, ho vam fer una hora i mitja abans, però molts aficionats van esperar massa a venir. Molts tenien les entrades molles i no passaven pel torn, i la LFP només n'habilita un per a la zona visitant. A més, estem en alerta 4 i s'havia d'escorcollar a tothom”, comenta Pegenaute, que assenyala la mala relació entre els dos clubs com a principal motiu de tota la polèmica: “Des de l'eliminatòria d'ascens a segona A del curs 2013/14 hi ha molta rivalitat entre els dos clubs i les dues aficions, i tot això no ajuda en aquests casos.”
Hi ha molta rivalitat entre els dos clubs i, a més, estem en alerta 4, s'havia d'escorcollar a tothom
Ferran Pegenaute
dir. de seguretat del llagostera
Molts seguidors del Nàstic tenien les entrades molles i no passaven pel torn, i la LFP només n'habilita un per a la zona visitant
No és veritat que obríssim 45 minuts abans del partit, ho vam fer una hora i mitja abans, però molts aficionats van esperar massa