dimecres, 27 d’abril del 2016

"Jorge García i Ruymán, els desapareguts". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Jorge García i Ruymán, els desapareguts

Sense participació. Els dos centrals purs no entren en els plans del tècnic. En els últims deu partits gairebé han estat inèdits

Jorge García, a l'esquerre, i Ruymán en acció Foto: L'ESPORTIU.
1 2
La consolidació de la parella de centrals formada per Alberto Escassi i Chus Herrero ha impedit als altres dos futbolistes que ocupen la posició tenir una participació regular dins l'equip. Jorge García i Ruymán Hernández han estat pràcticament inèdits en les darreres deu jornades de lliga. Mentre que l'asturià no ha participat en cap enfrontament –amb prou feines ha entrat en alguna llista de convocats–, el canari va jugar deu minuts en el matx disputat al Martínez Valero d'Elx, la seva única aparició de l'any, després d'haver superat una greu lesió als lligaments encreuats del genoll.
El gran damnificat de la millora defensiva de l'equip, sobretot com a local, i la recuperació total de les respectives lesions de Chus Herrero i Ruymán ha estat Jorge García. El central ha jugat dotze partits i ha acumulat 967 minuts de joc formant, en vuit ocasions, parella a l'eix defensiu amb Fran Cruz, al qual van rescindir el contracte el darrer dia del mercat d'hivern. Jorge ha passat de ser el tercer central al cinquè, superat fins i tot pel migcampista Tito Ortiz, que davant la baixa per lesió d'Escassi en el duel al Toralín, contra la Ponferradina, va formar parella amb Chus Herrero. Jorge García no ha tingut sort en la trajectòria al club llagosterenc, i és que, quan més participació estava tenint el curs passat, es va fer una lesió a l'espatlla que el va obligar a passar dues vegades per la sala d'operacions i, per tant, a estar de baixa durant diversos mesos.
En els bons moments d'alguns futbolistes, pel que fa al seu rendiment, l'ostracisme apareix en d'altres, que veuen com el seu nivell de participació en l'equip baixa completament. Jorge i Ruymán ho estan vivint en primera persona; de moment, s'entrenen per estar a punt si els toca.

JORGE GARCÍA

L'asturià ha jugat dotze partits (967 minuts) i encadena deu jornades sense disputar cap matx

RUYMÁN

Després de rebre l'alta i superar la greu lesió, el canari ha jugat 10 minuts a Elx

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui