dilluns, 11 d’abril del 2016

"S’aferren a la lluita". Escriu @MarckComamala (@elconvocat).

UE Llagostera 2-1 Bilbao Athletic

La UE Llagostera remunta en 2 minuts per sumar una nova victòria a casa que els manté vius en la lluita de la permanència

Marc Comamala

Marc Comamala

Director
El Llagostera ha vist que les coses se li complicaven amb dues lesions al primer temps que han trencat els esquemes d’Alzina i com a l’inici de la segona meitat el Bilbao Athletic es posava al marcador. Per sort, amb dos minuts han pogut remuntar el partit gràcies als gols de José Carlos amb l’ajuda de Yeray i de Benja.
Els dos conjunts han sortit amb molta intensitat al Nou Municipal de Palamós, conscients del que s’estaven jugant i que una derrota els deixaria molt tocats pel que resta de campionat, tot i això a la primera meitat s’han vist poques ocasions de gol. Els locals ho han provat per les bandes buscant centrades a Juanjo contra un Bilbao Athletic ben col·locat. Guarrotxena ho ha provat de lluny al 12’ i Pitu ho ha provat des del mig del camp. En una jugada plena de rebots es podrien haver avançat al marcador però la defensa basca ha refusat la pilota. Juanjo ha hagut de ser substituït al 27 per un cop al cap i ha entrat Benja. Una lesió també ha obligat a canviar a Fofo i al 37’ ha entrat Imaz. Guarrotxena hi ha tornat, de cap, però René ha aturat sense problemes.
A la represa el partit ha seguit el mateix guió fins que Aketaxe ha fet el gol de la jornada i potser de la temporada (50’). El jugador visitant ha sortejat a dos defensors i ha enviat la pilota a l’escaire per avançar als bascos. El gol ha fet mal als jugadors d’Alsina i durant uns minuts han acusat el nerviosisme de veure’s per sota del marcador contra un Bilbao Athletic que s’ha tancat i intentava fer mal amb contraatacs. Aketxe casi marca el segon a l’estavellar una falta al travesser però ha estat José Carlos amb un xut desviat per Yeray qui sí ha pogut marcar  l’empat (69’). Només dos minuts més tard, Benja ha aprofitat una assistència de Natalio per superar al porter Remiro i materialitzar la remuntada dels de la Costa Brava. Els bilbaïns ho han provat fins que Gil ha estat expulsat per doble amonestació al 83’ que ha fet baixar els braços als visitants. A partir d’aquest moment el Llagostera no ha arriscat i ha deixat els tres punts a casa.
Amb aquesta victòria la UE Llagostera es situa més a prop de la permanència, a l’espera que els resultats de la jornada acompanyin.
UE Llagostera: Rene, Escassi, Samu, Chus Herrero, Masó, Pitu, Tébar, Fofo (Imaz 37’), Ríos (José Carlos 62’), Juanjo (Benja 27’) i Natalio.
Bilbao Athletic: Remiro, Gil, Ramalho, Yeray, Urtzi (Santamaria 80’), Aketxe, Vesga, Unai López (Iturraspe 90’), Seguín, Guarrotxena (Córdoba 72’) i Villalibre.
Àrbitre: Óliver de la Fuente Ramos.
Targetes: Tébar, Chus Herrero i Masó del Llagostera. A Unai López, Guarrotxena, Vesga, Jon Ander i a Ramalho del Bilbao Athletic. Va expulsar a Gil (83’).
Gols: 0-1 Aketxe (50’), 1-1 Yeray P.P. (69’), 2-1 Benja (71’).
Camp: Nou Municipal de Palamós – 3150 espectadors.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui