diumenge, 17 d’abril del 2016

@oriol_alsina:“Mereixíem guanyar el partit”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Mereixíem guanyar el partit”

Oriol Alsina. Entrenador del Llagostera

Comptant fins a deu i respirant de manera profunda, Oriol Alsina va comparèixer davant els mitjans desplaçats a Sòria per valorar l'empat a un gol del seu equip contra el Numància. El tècnic no va saber com definir la sensació que li acabava de deixar el punt sumat a Los Pajaritos: “És complicat de definir. Mereixíem guanyar el partit, però després que s'avancés el Numància en una jugada molt injusta, els meus jugadors s'han aixecat i han pogut empatar al final. Encaixar el gol que hem encaixat en la situació que estem i esgarrapar un punt en el final de l'enfrontament té mèrit i és per estar-ne orgullosos” comentava l'entrenador del Llagostera. Oriol Alsina insistia a reconèixer el mèrit dels seus futbolistes: “Hem estat molt bé com a equip. Ens hi hem deixat la vida i hem aconseguit un punt meritori en un camp complicat.”
El Llagostera va disposar de diverses ocasions clares per marcar i avançar-se abans de la decisió polèmica del col·legiat, que va assenyalar unes mans inexistents de Querol quan la pilota li havia colpejat la cara: “Aquest partit és un dels millors que hem fet a fora. El rival no ens ha generat perill real però ens ha fet un gol en una jugada desgraciada i injusta. Hem arriscat molt posant damunt de la gespa velocitat, profunditat i qualitat per arribar a l'àrea rival i així ho hem fet. La llàstima és que hem fallat massa. Esperem que el futbol ens torni algun dia tot el que ens està prenent”, analitzava Oriol Alsina.
El penal inexistent
Respecte a la polèmica que va generar el gol del conjunt de Sòria, Alsina no va voler criticar el col·legiat, amb un cert to de resignació. “Els àrbitres són persones i s'equivoquen. El davanter i el porter poden fallar per imprecisions però errar en una acció que realment no ha existit costa d'assimilar. Respectem els àrbitres; quan ho vegi per televisió veurà que s'ha equivocat i li sabrà greu”, assenyalava el tècnic d'Arenys de Mar, que ja al final, respecte als canvis en l'onze –quatre– comentava: “Ningú té el lloc assegurat i tothom sap que s'ha d'entrenar fort, i ho estan fent tots els jugadors. A vegades fas canvis per força, pensant en el rival, per sensacions. Sempre ho hem fet així.”

VALENTIA

“Hem arriscat posant al camp velocitat i qualitat per arribar a
l'àrea rival i així
ho hem fet”

ORGULLÓS

“Encaixant el gol que hem encaixat en la situació que estem, té molt de mèrit sumar un punt al final”

POLÈMICA

“Els àrbitres són persones i per això s'equivoquen, però errar en una acció que no ha existit costa d'assimilar”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui