dissabte, 2 d’abril del 2016

"No només val a casa". Article de Raul Sanz a @elconvocat

El Llagostera necessita anar a pel partit davant un rival directe, la Ponferradina.

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
No només val guanyar a casa. Fer l’èpica al Nou Palamós contra l’equip que sigui no serveix de gaire si, a la setmana vinent, es tornen a escapar punts. Ara, més que mai, és quan l’afició ha de confiar plenament en aquest equip. Treure un resultat positiu del Tolarín, i retallar distàncies amb la permanència és la principal feina de l’equip d’Oriol Alsina.
La Ponferradina arriba després de perdre, de forma contundent, davant l’Oviedo. Una ‘Ponfe’ que vol quedar-se amb els tres punts per agafar aire i marxar de la zona calenta de la classificació. Un empat o una derrota, faria que l’equip de Fabri s’apropés més que mai al descens.
Amb la moral alta
El Llagostera porta demostrant des de fa molt –a excepció del partit a Pucela– que vol quedar-se a Segona. El modest club gironí ha de tenir de referència la gran temporada passada, on somiaven amb el playoff, per, aquest any, poder capgirar la situació.
Arriben crescuts, després de passar per sobre a l’Alcorcón (4-0), i oferint un bon joc. Tot i això, Alsina ha comentat que s’ha de tenir un gran respecte a la Ponfe, ja que són un dels millors equips a casa de la categoria.
Una setmana després d’aquesta gran actuació, els jugadors estan amb molta confiança. “Quan, a més de guanyar”, deia l’Oriol, “un jugador fa un gran partit, això l’ajuda al jugador a pujar-li la moral.”
Puntuar fora de casa
Al futbol és important puntuar a camp contrari. Però més important és quan la situació és en la que està ara mateix el Llagostera. Necessita aprofitar totes les oportunitats per sumar punts lluny de Palamós. A la roda de premsa, Alsina ha tornat a reivindicar el bon joc que porta oferint l’equip: “Es vital aprofitar el bon joc per poder guanyar d’una vegada; els jugadors s’ho mereixen molt.”
Aquest any, malauradament, hi ha hagut partits en els que s’ha jugat bé i s’ha perdut. Fent referència a això, el tècnic ha comentat que “si aquesta setmana aconseguim els tres punts sense jugar bé, no estaria malament.”
La Ponferradina és un rival proper, per aquest motiu, un empat també seria important. Retallarien punts, almenys, a un equip. És un dels partits més importants que ha tingut últimament; tot i això, encara queda molt per jugar. Recordem que la setmana vinent el Llagostera rebrà al Bilbao Athletic, el cuer de la lliga.
Una de les males notícies de la setmana ha estat la lesió del jove Marçal, que serà operat. A més, Nando Quesada i David Querol encara no estan recuperats. S’espera un molt bon partit, entre dos equips amb els mateixos objectius. Dissabte, a les 18:00, a El Tolarín.
Convocatòria:
UE Llagostera:  René, Ratti, Masó, Chus H, Ruymán, Aimar, Tito, Álex, Pitu, Edu Oriol, Emilio, Tebar, Imaz, Ríos, Fofo, Natalio, Benja i Juanjo.
SD Ponferradina: Dinu, Seoane, Camille, Basha, W. Jebor, Melero, Hume, Khomchenovsky, Adán, Santamaría, Jonathan, Alan, Acorán, Andy, Djordjevic, Caiado, Álvaro i Pablo.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui