dissabte, 2 d’abril del 2016

"El Llagostera buscarà al camp de la Ponferradina un vital primer triomf com a visitant de la temporada".Article de Esport 3

El Llagostera buscarà al camp de la Ponferradina un vital primer triomf com a visitant de la temporada

L'equip gironí necessita sumar el seu primer triomf fora de casa per evitar que un dels equips de la zona baixa de la classificació se li escapi definitivament
Alsina, a la banda mentre Natalio celebra un gol amb la banqueta (Foto: www.uellagostera.cat)
Alsina, a la banda mentre Natalio celebra un gol amb la banqueta (Foto: www.uellagostera.cat)
El Llagostera juga aquest dissabte (18.00) al camp de la Ponferradina amb la moral ben alta després de la golejada del cap de setmana passat davant l'Alcorcón (4-0). El repte de l'equip és aprofitar aquest bon moment anímic per sumar el primer triomf com a visitant de la temporada davant un contrincant que no ha de deixar escapar de la zona baixa de Segona.
Els jugadors d'Oriol Alsina només han sumat dos punts (dos empats) en els setze partits de Lliga que han disputat lluny de Palamós. El seu rival, el dissetè de la classificació amb 35 punts (el Llagostera és penúltim amb 28), ha guanyat els dos últims que ha jugat a El Toralín. A casa és un equip molt sòlid (vuit partits guanyats, tres empatats, quatre perduts).
Serà un duel amb el drama del descens de categoria molt present. Els catalans apuren les últimes opcions per sortir d'una zona calenta on els lleonesos no volen entrar. Una setmana més, el tècnic dels gironins no podrà comptar amb els lesionats Jordi López i Nando Quesada, als quals s'han afegit els també tocats David Querol i Escassi i el sancionat Samu.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui