dijous, 21 d’abril del 2016

"La visió del rival: per Xavi Cuqui"


La visió del rival: per Xavi Cuqui


visio-rival-llagostera

“Sant Jordi vol tornar a matar al Drac”

“Sant Jordi vol tornar a matar al Drac”. Arriba la setmana més esperada de l’any. La setmana del súper derbi entre la UE Llagostera i el Gimnàstic de Tarragona.
El dissabte que ve a les 18h al Municipal Palamós-Costa Brava, viurem una atípica diada de Sant Jordi. Un duel entre dos equips que tot i lluitar per objectius ben diferents, es preveu, serà força igualat i es decidirà per petits detalls. Els dos equips hi arriben després d’empatar en l’última jornada. El Nàstic 0-0 a casa contra l’Oviedo. El Llagostera 1-1 a Soria contra el Numancia, en un partit on mereixia molt més, però que va estar a punt de perdre per culpa d’un penal xiulat per mans de l’ex grana Querol, que no era penal. Es veu clarament que li toca la cara.
Els grana lluiten per l’ascens, els blaugrana per seguir una temporada més a la Liga Adelante. L’equip Llagosterenc, arribarà al partit amb les baixes de Jordi López i Nando Quesada (lesionats desde fa temps), Fofo, també lesionat i amb els dubtes de Emilio i Rios (tocats). Veurem com va la setmana i com arriben la resta de jugadors al partit. A casa, el Llagostera, porta 3 triomfs consecutius, 3-0 al Mallorca, 4-0 a l’Alcorcón i 2-1 al Bilbao Athletoc i esperen poder sumar la cuarta, contra un Nàstic, que es podria considerar l’arxienemic dels Llagosterencs.
Ningú ha oblidat la eliminatoria final de la temporada 13/14 per pujar a Segona Divisió. Tots tenen la seva opinió i els seus bons o mals records. A l’anada, l’afició Llagosterenca va ser rebuda molt malament per un sector (no tota) de l’afició grana. Era d’esperar… Veurem com rebràn els Llagosterencs als Tarragonins quan arribin a Palamós. Pel que sabem, no serà una rebuda gens violenta. Per nosaltres és una final més. De fet, d’aqui a final de temporada, cada partit del Llagostera serà una final. Però el de dissabte, es podria dir que serà una final més especial.
El rival, és el Nàstic, el nostre gran rival. Esperem que sigui una festa del Futbol Català. Perquè en els últims anys els partits entre el Llagostera i el Nástic, s’han convertit en un dels derbis més importants i amb més rivalitat del futbol català. Per nosaltres això és un orgull, però per sobre de tot, volem que guanyi el futbol i a poder ser el Llagostera. Dissabte dia de Sant Jordi, a les 19:50 de la tarda, en sortirem de dubtes i sabrem qui n’ha sortit guanyador. Si el Llagostera disfressat de Sant Jordi o el Nàstic disfressat de Drac.
Xavi Cuqui – @xavicuqui

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui